Η Shakira εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς αποκάλυψε στο Instagram το νέο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της.

Στην ανάρτησή της η Κολομβιανή ποπ σταρ επιδεικνύει τα έντονα κόκκινα μαλλιά της με φούξια αποχρώσεις, αν και όπως διευκρίνισε, ενώ σκόπευε απλά να ισιώσει τα μαλλιά της, τελικά κατέληξε να τα βάφει και μάλιστα το χρώμα δεν ήταν αυτό που ήθελε: «Η αίσθηση μου ήταν ότι βγήκαν περισσότερο ροζ, αλλά το χρώμα τελείωσε και το ανάμιξα με ένα άλλο προϊόν που είχα, και βγήκε… πιο έντονο».
Το σύντομο βίντεο που μοιράστηκε με τους περισσότερους από 70 εκατ. followers της οπαδούς συνοδεύτηκε από τη λεζάντα «Έκπληξη!», και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και αποθεωτικά σχόλια.
Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Shakira εκπλήσσει με μια αλλαγή στα μαλλιά της, χωρίς να εμπιστευτεί τα χέρια κάποιου ειδικού, αλλά πειραματιζόμενη η ίδια στο σπίτι της.
Τα έντονα χρωματιστά μαλλιά, αν και είναι η τελευταία τάση της μόδας, δεν είναι κάτι καινούργιο για την Κολομβιανή ποπ σταρ: πολλοί θα τη θυμούνται στο τέλος της δεκαετίας του ’90, με πολύ διαφορετική εμφάνιση από τα ξανθά μαλλιά που μας έχει συνηθίσει την τελευταία περίοδο.Καθόλου τυχαία, πολλοί followers της αναφέρθηκαν στα σχόλιά τους σε αυτήν την περίοδο, και στην επιτυχία της «Ojos así». «Η Shakira της δεκαετίας του 2000 επιστρέφει», έγραψε κάποιος ακόλουθός της στο Instagram.

Leave a Comment