Επίσημα χωρισμένοι είναι η Adele και ο Simon Konecki. Το διαζύγιό τους βγήκε σχεδόν δύο χρόνια αφού ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν.

Ένας δικαστής υπέγραψε τον διακανονισμό την Πέμπτη 4 Μαρτίου, που σημαίνει ότι η Adele, 32 ετών, και ο Konecki, 46, είναι επίσημα διαζευγμένοι. Το ζευγάρι επέλεξε να καθορίσει τα δικαιώματα στην ιδιοκτησία τους και τα χρέη μέσω διαμεσολάβησης.Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και ο Konecki ανακοίνωσαν ότι χώρισαν τον Απρίλιο του 2019, αφού παντρεύτηκαν ιδιωτικά τον προηγούμενο χρόνο. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον Angelo, ο οποίος 8 ετών.
 
 
Λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για τον χωρισμό. Το ζευγάρι υπέγραψε συμφωνία εμπιστευτικότητας τον Μάρτιο του 2020 σχετικά με την υπόθεση.Η Adele και ο Konecki έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2012. Καλωσόρισαν το πρώτο και μοναδικό παιδί τους μαζί εννέα μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018.
 
 
Μια πηγή επίσης ανέφερε ότι «η σχέση τους εξελίχθηκε και έγιναν περισσότερο φίλοι παρά εραστές». Εκείνη τη στιγμή «συνειδητοποίησαν ότι η ρομαντική αγάπη δεν ήταν πια εκεί», προσθέτοντας ότι και οι δύο «απογοητεύτηκαν» που η σχέση «δεν λειτούργησε» μακροπρόθεσμα.

Leave a Comment