Η Stefania, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021, συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό. Η Έλενα Παπαρίζου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τα νέα ταλέντα, αλλά και η αγάπη της Stefania προς την Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αφού πολύ συχνά την αναφέρει σε συνεντεύξεις της.Η συνάντηση έλαβε χώρα στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου, του σύνθετη του τραγουδιού «Last Dance» με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Stefania την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Ρότερνταμ, αλλά συνεργάτη της Έλενας Παπαρίζου.Η Έλενα Παπαρίζου «αγκάλιασε» τη Stefania και της είπε ότι ταυτίζονται σε πολλά σημεία αφού και η ίδια, μια Ελληνίδα της ομογένειας, εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision για πρώτη φορά σχεδόν στην ηλικία της Stefania.
Η Stefania εντυπωσίασε την Έλενα Παπαρίζου με τις φωνητικές της ικανότητες.
Η Έλενα Παπαρίζου ρώτησε αρκετές λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή, ενώ έκλεισε λέγοντας: «Είσαι ένα φωτεινό και  πολύ πολύ τυχερό πλάσμα! Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου Stefania!».
Η αντίστροφη μέτρηση προς τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision συνεχίζεται.
Τα πρώτα μηνύματα και οι αντιδράσεις λίγο μετά την κυκλοφορία του ελληνικού τραγουδιού είναι πάρα πολύ θετικά, με το “Last Dance” να μετράει σχεδόν 650.000 προβολές στο YouTube μόνο σε μερικές μέρες.Παράλληλα, το τραγούδι εμφανίστηκε στο chart του iTunes σε 15 χώρες στην Ευρώπη, όπως σε Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φιλανδία Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων.
Σύσσωμη η ελληνική ομάδα δουλεύει πυρετωδώς για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού. Η μεγάλη πρόκληση για τη Stefania και τους συνεργάτες της είναι να ανατρέψουν τα στοιχήματα τα οποία μέχρι στιγμής έχουν την Ελλάδα στην 14 θέση του τελικού, με την ελληνική συμμετοχή να έχει ανοδική πορεία.Την ίδια στιγμή τα μεγαλύτερα ολλανδικά μέσα μιλούν με ενθουσιασμό για την Stefania, την Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία και εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ ειδήμονες του διαγωνισμού μιλούν για την πιο υποσχόμενη ελληνική συμμετοχή των τελευταίων ετών.
Θα αποδειχθεί γούρι για τη Stefania και την ελληνική συμμετοχή η «Number One» Έλενα Παπαρίζου;
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment