Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Τρίτη (09/03), με τον οποίο έκανε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μιλώντας για την αρχή της καριέρας του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε: «Τρεις φορές ξεκίνησα το τραγούδι, τρεις φορές τα παράτησα».«Τότε προσπαθούσα να δουλεύω κάπου να παίρνω χρήματα για να μπορώ να ζήσω τον εαυτό μου. Στην πορεία δεν είχα γνωστούς, κάποιες διασυνδέσεις με μουσικούς, για να μπορώ να κοιτάξω κάποια μαγαζιά. Κοίταζα μόνο μέσα από αγγελίες, τότε ήταν οι αγγελίες», εξήγησε.
Ο Γιάννης Πλούταρχος εξήγησε επίσης τους λόγους που δέχτηκε να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού reality «House of Fame» και να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε ανάλογο ρόλο.
«Ο λόγος ήταν ότι γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια. Καταπιάνομαι με τα πάντα. Ειδικά με την καριέρα μου ήμουν συνέχεια με μία βαλίτσα στο χέρι. Ένιωσα εδώ και ένα χρόνο ότι είμαι μη παραγωγικός, αισθάνθηκα άσχημα μέσα μου. Δεν μπορώ να κάθομαι να είμαι βαλτωμένος σε ένα περιβάλλον», είπε, αναφερόμενος στην πανδημία που έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της καθημερινότητας.
«Η επαφή με τον κόσμο είναι πολύ σπουδαίο πράγμα για ένα τους καλλιτέχνες. Είναι το “α” και το “ω”. Αν μας πάρεις αυτό έχουμε πάθει κατάθλιψη», πρόσθεσε.Επιστρέφοντας στο «House of Fame», ο Γιάννης Πλούταρχος σημείωσε ότι θέλει να γίνει μέντορας των διαγωνιζόμενων και να χρησιμοποιήσει την πείρα που έχει αποκτήσει από την πολυετή καριέρα του για να τους καθοδηγήσει.«Η πρόταση ήταν ξεκάθαρα για αυτόν το ρόλο και το βρήκα ενδιαφέρον μετά από πολύ μεγάλη σκέψη», αποκάλυψε.«Το μόνο που μπορώ να κάνω με τα παιδιά είναι, λόγω της πείρας μου, να τα καθοδηγώ, να τους επισημαίνω τα λάθη τους, που τα έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές και συνεχίζω να κάνω λάθη. Με τον τρόπο μου, λοιπόν, θέλω να τα κατευθύνω, αν μπορώ να το κάνω αυτό, μέσα από τη δική μου εντός εισαγωγικών “κριτική”», συνέχισε και τόνισε: «Το κάνω με πάρα πολλή αγάπη».Ο Γιάννης Πλούταρχος αναφέρθηκε επίσης στη δισκογραφική πορεία του μεγαλύτερου γιου του, Γιώργου Κακοσαίου, ο οποίος κερδίζει τις εντυπώσεις από τα πρώτα του βήματα και για το ταλέντο των υπόλοιπων παιδιών του στο τραγούδι.
 
[youtube url=”https://youtu.be/jhceFN-844g”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment