Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωταγωνιστεί στη συλλογή των Hôtel Costes με το τραγούδι «Den Ime Ego» με ελληνικό στίχο.Το Hôtel Costes αποτελεί mega – luxury brand στο χώρο της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αγαπημένο προορισμό των stars από όλο τον κόσμο.

Το 2012 το «Hôtel Costes» λάνσαρε την πρώτη μουσική συλλογή και όλες οι συλλογές μέχρι σήμερα γίνονται ανάρπαστες.Η νέα σειρά μουσικών έργων «Hôtel Costes Presents…» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τίτλο «Hardcore Lounge», έχει ως «μουσική ναυαρχίδα» το νέο single «Den Ime Ego» (Δεν είμαι εγώ) με τη φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη, στο οποίο κυριαρχεί ο ελληνικός στίχος.
Το ιδιαίτερο αυτό τραγούδι είναι αποτέλεσμα της ανατρεπτικής συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με το electronic/jazz ντουέτο Glacial, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον συνθέτη Κάρολο Μαυρογένη, ενώ τους ενδοσκοπικούς στίχους υπογράφει η στιχουργός, συγγραφέας και ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τα social media του ανακοίνωσε ότι το «Den Ime Ego» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας ορόσημο για όλη την ελληνική μουσική.Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης, δήλωσε μέσω της ανάρτησης του:«Μια συνεργασία ξεχωριστής αισθητικής με τους Glacial, την Ελεάνα Βραχάλη και τα Hôtel Costes. Ένα υπέροχο ταξίδι που φωτίζει την ελληνική μουσική και μας ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με όχημα έναν κόσμο υψηλής αισθητικής, τον κόσμο των Hôtel Costes.
Το τραγούδι “Den Ime Ego” αποτελεί πρόκληση και ευλογία μαζί. Η δύναμη της μελωδίας και του λόγου, η αφηγηματική προσέγγιση, τα αυτοβιογραφικά στοιχεία συναντήθηκαν δημιουργικά με τη διαρκή ανάγκη μου να εξερευνώ τα όρια μου, να εξελίσσομαι. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου δημιουργούς για αυτό το υπέροχο ταξίδι.Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι «Den Ime Ego» στην πρώτη πράξη της τριλογίας διαδικτυακών συναυλιών «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», στις 5 Μαρτίου στις 21:00.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com
 

Leave a Comment