Η Taylor Swift σημείωσε ένα ιστορικό ορόσημο όταν το «Folklore» κέρδισε τον τίτλο του «Άλμπουμ της Χρονιάς» στα χθεσινά Βραβεία Grammy 2021.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η αστέρας της pop κερδίζει το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς, ένα επίτευγμα που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη γυναίκα καλλιτέχνιδα στα χρονιάς.Η Taylor Swift παρέλαβε το βραβείο μαζί με τον Aaron Dessner των The National και τον Jack Antonoff, οι οποίοι υπήρξαν βασικοί πυλώνες της δημιουργίας και της παραγωγής του «Folklore».Το λόγο πήρε πρώτος ο Aaron Dessner, ο οποίος ευχαρίστησε την οικογένειά του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την pop star, λέγοντας: «Βρίσκομαι εδώ με έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή τραγουδοποιούς, που για κάποιο λόγο με εμπιστεύτηκε για να συνεργαστούμε σε αυτήν την τρελή περίοδο που όλοι ζήσαμε».
 
 [youtube url=”https://youtu.be/jRzQdCN5D1o”]
 
Στη συνέχεια μίλησε η ίδια η Taylor Swift.«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που είναι στη σκηνή. Αλλά κυρίως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές. Εσείς μας συναντήσατε σε αυτόν το φανταστικό κόσμο που δημιουργήσαμε και δεν μπορούμε να περιγράψουμε πόσο μεγάλη τιμή μας θα είναι για πάντα από αυτό», είπε.«Σας ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ την Ακαδημία Ηχογράφησης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι το κάνατε αυτό για εμάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε.Η Taylor Swift είχε αποσπάσει ξανά το βραβείο Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς το 2010 με το «Fearless» και το 2015 με το «1989».Η 31χρονη Αμερικανίδα είναι τώρα η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα και ο τέταρτος καλλιτέχνης γενικά που έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της Χρονιάς. Προσπέρασε την Adele και ισοφάρισε τους Frank Sinatra, Stevie Wonder και Paul Simon.
[youtube url=”https://youtu.be/9mBWZYKP2ro”]
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment