Η Camila Cabello έθεσε σε εφαρμογή τη συγγνώμη της.Μιλώντας με το «People», η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι μετά το θόρυβο που προκλήθηκε το 2019 σχετικά με τη ρατσιστική γλώσσα που φέρεται να είχε χρησιμοποιήσει στο διαδίκτυο στο παρελθόν, συμμετείχε σε «εβδομαδιαίες συνεδρίες φυλετικής συμφιλίωσης».
«Δημιουργήθηκε ένας μέρος όπου έπρεπε να λογοδοτήσω. Σε διορθώνουν, κάνεις δουλειά στο σπίτι και μαθαίνεις. Έτσι προχωράς. Τώρα γνωρίζω καλύτερα ώστε να μπορέσω να συμπεριφερθώ καλύτερα», περιέγραψε.Η Camila Cabello πρόσθεσε: «Καθώς μάθαινα περισσότερα για τις εμπειρίες των άλλων ανθρώπων στον κόσμο σκεφτόμουν: “Πώς μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των συστημάτων που βρίσκονται σε διάλυση και δημιουργούν καταπίεση”; Και “πώς το γεφυρώνω αυτό με τις προσωπικές μου εμπειρίες με την ψυχική υγεία και θεραπεία;”».
Το αποτέλεσμα των σκέψεων και των προβληματισμών της Camila Cabello ήταν η δημιουργία του προγράμματος «Healing Justice Project» σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Movement Voter Fund».Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς ακτιβιστές από οργανώσεις της LGBTQ+ και της BIPOC (Μαύροι, Αυτόχθονες, Έγχρωμοι) κοινότητας και προσφέρει επιχορηγήσεις που θα καλύψουν την πρόσβασή τους σε πόρους ψυχικής υγείας για έξι μήνες.«Πολλοί ακτιβιστές δεν έχουν το χρόνο ή τους πόρους για να φροντίσουν τον εαυτό τους», είπε η Camila Cabello στο τεύχος «Women Changing The World» (Γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο) του περιοδικού «People».
«Όταν παλεύεις ή αισθάνεσαι εξάντληση, είναι δύσκολο να είσαι εκεί για τους άλλους. Πρέπει να θεραπεύσεις τον εαυτό σου προτού μπορέσεις να θεραπεύσεις την κοινότητα», υπογράμμισε.Ο πρώτος γύρος του προγράμματος «Healing Justice Project» παρείχε σχεδόν 250.000 δολάρια σε δέκα διαφορετικές οργανώσεις.
«Το κοινό που έχουν όλες οι οργανώσεις είναι ότι βοηθούν τις κοινότητές τους, ιδίως τις περιθωριοποιημένες ομάδες στις κοινότητές τους. Όλοι εξέφρασαν επίσης την ανάγκη για αυτούς τους πόρους ψυχικής ευεξίας», ανέφερε η Camila Cabello.
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment