Η Cardi B ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί μια κούκλα με τη μορφή της.
Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «Today», η ράπερ εξήγησε ότι ήθελε να σχεδιάσει μια κούκλα που δεν θα της μοιάζει μόνο, αλλά θα αντιπροσωπεύει επίσης μια ευρεία γκάμα του γυναικείου φύλου, όπως την κόρη της Kulture, επειδή η ίδια η Cardi B δεν είχε αυτή την πολυτέλεια όταν μεγάλωνε.«Έχω ένα παιδί δύο ετών, σωστά; Και αγοράζω κούκλες κάθε φορά που πηγαίνω στο πολυκατάστημα, και είναι ακριβές. Έτσι κάποιος μου είπε αυτήν την ιδέα και απάντησα: “Είναι υπέροχο, γιατί θα ήθελα πολύ η κόρη μου να παίζει με μια κούκλα που μοιάζει με εμένα”», είπε η Cardi B.«Όταν μεγάλωνα δεν είχα δει ποτέ μια κούκλα που να έμοιαζε με εμένα. Δεν έχω δει ποτέ μια κούκλα που να με αντιπροσωπεύει πραγματικά», τόνισε.
«Όταν πήγαινες στο διάδρομο με τις κούκλες, όταν ήσουν στην ηλικία μου, υπήρχε κάτι είτε πραγματικά λευκό είτε πραγματικό σκουρόχρωμο. Και μετά βίας υπήρχε κάτι που να βρίσκεται στη μέση. Καμία από αυτές τις κούκλες δεν έχει το στιλ μου, καμία δεν έχει τη γεύση μου. Θέλω μια κούκλα που να με αντιπροσωπεύει», συνέχισε.
Η κούκλα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσα από τον ιστότοπο «Real Women Are» για 72 ώρες μόνο στην τιμή των 35 δολαρίων.
Στην σελίδα πώλησης σημειώνεται ότι η κούκλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 1.000 τεμαχίων «δεν θα είναι διαθέσιμη ξανά».
Παρ’ όλα αυτά οι θαυμαστές της Cardi B δεν ενθουσιάστηκαν και άσκησαν κριτική στη ράπερ που κυκλοφορεί μια κούκλα αντί για το νέο άλμπουμ της. Μετά τις αντιδράσεις η 28χρονη Αμερικανίδα απενεργοποίησε το λογαριασμό της στο Twiiter.
 
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment