Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά της.
Σχεδόν τρία χρόνια μετά το άλμπουμ «Πού Με Φτάσανε Οι Έρωτες», η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει με τον πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό δίσκο της καριέρας της.Το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη θα έχει το γενικό τίτλο «Πάρ’ Το Αλλιώς» και θα αποτελείται από διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.
Ένα άλμπουμ με διαμάντια της δισκογραφίας που αγαπά να ερμηνεύει και άλλα που θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά για να τα συστήσει στο κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της, η οποία φορά καταφέρνει να συγκινεί για να δημιουργεί τα πιο δυνατά συναισθήματα.Η πρώτη πρόγευση από το άλμπουμ «Πάρ’ Το Αλλιώς» δόθηκε στις αρχές της χρονιάς με το τραγούδι «Σταθερό», μια διασκευή του τραγουδιού «Impagliatori d’ aquile» που ερμήνευσε πρώτη η σπουδαία Ιταλίδα ερμηνεύτρια Mina το 1998.
Το νέο άλμπουμ της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τίτλο «Πάρ’ Το Αλλιώς» είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 2 Απριλίου.
Το σημείωμα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζεται μέσα από ένα σημείωμα τις σκέψεις της για το «Πάρ’ Το Αλλιώς» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημιουργήσει ένα άλμπουμ με διασκευές.
«Αυτό που αγαπώ στα τραγούδια είναι ότι μου ξυπνούν μνήμες και έχουν την ιδιότητα να τα συνδέουμε με προσωπικές μας στιγμές και να μας ακολουθούν για πάντα. Αποτελούσαν ένα χέρι βοήθειας στα δύσκολα, σαν κάποιος να μου φώναζε πάρ’ το αλλιώς, μα και συγκλονιστική παρέα σε ώρες μοναξιάς.
Στο νέο μου δίσκο, διάλεξα τραγούδια που με έχουν αγγίξει, με έχουν κάνει να χορέψω και με έχουν συγκινήσει βαθιά. Τραγούδια που τα άκουγα στην πρώιμη εφηβεία μου και κάποια λίγο πιο μετά.
Εκεί που όλα φάνταζαν τεράστια. Εκεί που οι πρώτοι έρωτες άρχισαν να αλλάζουν τον ρυθμό της καρδιάς, εκεί που οι πρώτες αλλαγές μου προκάλεσαν τις πρώτες μου ανασφάλειες. Εκεί που με πλήγωσε για πρώτη φορά η φίλη μου. Εκεί που δεν είπα ψέματα στην ­“κολλητή μου”.Μια εποχή που όλα αρχίζουν να ξυπνάνε και να ζωντανεύουν. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα με αυτές τις διασκευές, ούτε θέλω να κάνω καμιά βαρυσήμαντη δήλωση ή κατάθεση ψυχής. Πιστεύω απλά ότι είναι πολύ δημιουργικό να βρίσκεσαι με την μπάντα σου σε ένα στούντιο και να αρχίζεις να παίζεις με τα τραγούδια και τους ήχους. Να δοκιμάζεις και να αναιρείς.Αυτό κάναμε κι εμείς “το πήραμε αλλιώς”» μέσα σε μια εποχή που μας στέρησε την επικοινωνία, τους δεσμούς και τα όνειρα, βρεθήκαμε, προσθέσαμε και νέους φίλους στην παρέα μας παίξαμε και δημιουργήσαμε.
Καλή ακρόαση. Εύχομαι να βρείτε το τραγούδι που θα ακολουθεί τις δικές σας προσωπικές στιγμές», γράφει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Πηγή:https://www.hit-channel.com/

Leave a Comment