Η Miley Cyrus έγραψε μια χειρόγραφη επιστολή στο πρώην alter ego της με αφορμή την επέτειο των 15 ετών από την πρεμιέρα της σειράς «Hannah Montana» του Disney Channel.

Η 28χρονη Αμερικανίδα μοιράστηκε τις αναμνήσεις της και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τον χαρακτήρα που την έκανε διάσημη.
«Γεια Hannah. Πάει καιρός. 15 χρόνια για να είμαι ακριβής. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έβαλα αυτές τις ξανθιές αφέλειες στο μέτωπό μου στην καλύτερη προσπάθεια να κρύψω την ταυτότητά μου. {…} Δεν ήξερα τότε ότι θα ζούσες στην καρδιά μου για πάντα. Όχι μόνο στη δική μου, αλλά σε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», έγραψε η Miley Cyrus στη χειρόγραφη επιστολή της.«Αν και θεωρείτο ότι ήσουν ένα “alter ego”, στην πραγματικότητα, υπήρχε μια στιγμή στη ζωή μου όταν κρατούσατε μεγαλύτερο κομμάτι από την ταυτότητά μου στο γάντι σου από ό, τι εγώ στα γυμνά μου χέρια. Είχαμε μια ισότιμη ανταλλαγή στην οποία παρείχες ένα υπερθετικό ποσό φήμης σε αντάλλαγμα για την ανωνυμία που θα μπορούσα να σου χαρίσω», συνέχισε.
«Όμως, έχουν αλλάξει πολλά από τότε που σαν πύραυλος με πέταξες στο φεγγάρι και δεν με έφερες ποτέ πίσω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ όταν βιντεοσκοπούσα τον εαυτό μου να τραγουδά το “I Love Rock & Roll” σε ένα λευκό τοίχο στην κουζίνα της φίλης της μαμάς μου στο Νάσβιλ ότι το όνομα που ήταν γραμμένο στο μπροστινό μέρος στο πρώτο προσχέδιου ενός σεναρίου θα έκανε πιο τρελά μου όνειρα πραγματικότητα», εξομολογήθηκε.«Εσύ κι εγώ τα έχουμε περάσει όλα μαζί, φίλη μου. Έχουμε μοιραστεί πολλές πρωτιές. Πολλές τελευταίες φορές. Καλά. Κακά. Δάκρυα και γέλια», τόνισε.Η Miley Cyrus απέτισε επίσης φόρο τιμής στους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Hannah Montana», μεταξύ των οποίων ο πατέρας της Billy Ray Cyrus.«Κέρδισα τόσους πολλούς φίλους κατά τη διάρκεια των έξι ετών στο σετ. Η Emily Osment, ο Mitchel Musso και ο Jason Earles έγιναν η οικογένειά μου. Τους έβλεπα περισσότερο από τη δική μου. Λοιπόν, εκτός από τον πατέρα μου με τον οποίο πηγαίναμε με το αυτοκίνητο στη δουλειά κάθε μέρα», ανέφερε.Ωστόσο τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη την εκφράζει στο χαρακτήρα που αποκαλεί «το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει ένα κορίτσι».
«Έχεις όλη μου την αγάπη και την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου. Το να σου δίνω ζωή για αυτά τα 6 χρόνια ήταν τιμή», γράφει η Miley Cyrus απευθυνόμενη στη «Hannah Montana».
Η σειρά «Hannah Montana» έκανε πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου 2006 με την υψηλότερη τηλεθέαση στην ιστορία του Disney Channel και έριξε αυλαία στις 16 Ιανουαρίου 2011 μετά από τέσσερις σεζόν προβολής.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment