Για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια τους ως συγκρότημα, καθώς και την πρόσφατη κυκλοφορία των singles «Cutthroat» και «Follow You», οι Imagine Dragons ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το Bold.org για τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος φοιτητικών υποτροφιών στο πλαίσιο της εκστρατείας «Year of Giving Campaign».

Η υποτροφία «Imagine Dragons Origins» θα προσφέρει τέσσερις υποτροφίες συνολικού ύψους 10.000 χιλιάδων δολαρίων σε φοιτητές πρόσφυγες ή μετανάστες πρώτης γενιάς στις ΗΠΑ.Αφού είδαν ενώ έκαναν περιοδείες τις εκπαιδευτικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, οι πρόσφυγες και οι οικογένειες πρώτης γενιάς μεταναστών, οι Imagine Dragons ένιωσαν την ανάγκη να προσφέρουν κάποια μορφή υποστήριξης με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν.«Το έθνος μας ιδρύθηκε από μετανάστες, αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να τους δώσουμε την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν εδώ», δήλωσε η μπάντα.
«Αυτή η υποτροφία αφορά την ενδυνάμωση τους αρκετά γενναίους ανθρώπους να κάνουν μια αρχή σε μια νέα χώρα και είμαστε υπερήφανοι που διαδραματίζουμε ένα μικρό ρόλο στην προώθηση αυτού του σκοπού», σημείωσαν οι Imagine Dragons. Το Bold.org είναι μια πλατφόρμα υποτροφιών που δημιουργήθηκε με στόχο την καταπολέμηση του φοιτητικού χρέους στις ΗΠΑ μέσω των φιλανθρωπιών.Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Year of Giving Campaign», η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, η οργάνωση συνεργάζεται με δημόσια πρόσωπο και εταιρείες για την παροχή υποτροφιών ύψους 10.000 δολαρίων κάθε μήνα.Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Bold.org, Dror Liebenthal, δήλωσε:«Η υποτροφία “Imagine Dragons Origins” με αγγίζει προσωπικά. Η οικογένειά μου μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήμουν τεσσάρων ετών και δεν μιλούσα αγγλικά. Κοιτάζοντας στο παρελθόν ως το πρώτο άτομο στην οικογένειά μου που βρέθηκε στο αμερικανικό ακαδημαϊκό σύστημα, είμαι ενθουσιασμένος που οι Imagine Dragons επέλεξαν να επικεντρωθεί η υποτροφία τους σε μετανάστες, πρόσφυγες και φοιτητές πρώτης γενιάς. Είναι τιμή μου που συνεργάζονται μαζί τους στο πλαίσιο της εκστρατείας μας “Year of Giving”».
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment