Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν όταν άρχισε να ακούγεται πως ο 45χρoνος έχει σχέση με τη reality star, LeCroy.Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σε μία από κοινού δήλωση στο αμερικανικό περιοδικό People τόνισαν: «Είμαστε ακόμα μαζί».
 
 
Με αυτό τον τρόπο, οι δύο τους θέλησαν να βάλουν τέλος στις φήμες και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.
Μάλιστα, ο Rodriguez έκανε ένα ταξίδι-αστραπή για να βρεθεί στο πλευρό της Jennifer Lopez για μια ευτυχισμένη επανασύνδεση, όπως αποκάλυψε το αμερικάνικο People.O J-Rod ανέβασε στο Instagram του ένα βίντεο από τη Δομινικανή Δημοκρατία όπου βρίσκεται η Jen, με πηγή να αναφέρει ότι η star ήταν ενθουσιασμένη που τον είδε από κοντά και πλέον προσπαθούν μαζί να βρουν μια λύση στα προβλήματά τους.Στο βίντεο που ανέβασε στα social media, o Alex έγραψε «χαρούμενη Δευτέρα. Νέα Εβδομάδα. Νέα Ημέρα», κάνοντας tag την Lopez στο post.
 
Jennifer Lopez - Alex Rodriguez: Ταξίδι – αστραπή μετά τις φήμες χωρισμού

Leave a Comment