Η Καίτη Γαρμπή για όποιον την ακολουθεί στα social media γνωρίζει καλά το στυλ των αναρτήσεών της, όπως επίσης και το ότι δεν μασά τα λόγια της.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί ούτε να γίνει κριτής των πάντων, ούτε βέβαια και να κάνει κατάχρηση της αναγνωρισιμότητάς της. Ωστόσο, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα -ιδίως στο Τwitter- οι εύστοχες παρατηρήσεις της, αλλά και το χιούμορ με το οποίο τοποθετείται, έχουν τραβήξει την προσοχή της διαδικτυακής κοινότητας.Τις τελευταίες ώρες, οι θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή παρατήρησαν μια αλλαγή στον λογαριασμό της στο Instagram. Στη θέση του βιογραφικού, εκεί δηλαδή που κάθε χρήστης μπορεί να σημειώσει δυο λόγια που να περιγράφουν ποιος είναι και τι κάνει, η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα μήνυμα στα αγγλικά. «If you are racist, sexist, transphobic, homophobic. Don’t follow me», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: «Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός, ομοφοβικός… μην μ’ ακολουθήσεις».

Για του λόγου το αληθές…

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού μεταξύ των θαυμαστών της, που επικρότησαν την τοποθέτησή της απέναντι σε φαινόμενα ρατσισμού και περιθωριοποίησης της διαφορετικότητας.Η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε κάτω από την περιγραφή ένα link, στο οποίο διακρίνεται η φράση «Σ’ όποιον αρέσω». Πρόκειται για το επίσημο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της με αυτόν τον τίτλο.Σε αυτό η Καίτη είχε φροντίσει να συμπεριλάβει ανθρώπους από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, με όλο το βίντεο να στέλνει μηνύματα αποδοχής και στήριξης της διαφορετικότητας.

Leave a Comment