Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του The 2night Show και  αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του βιώματα.

Επίσης, κάνει την αυτοκριτική του, μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, για την έλλειψη αυτοεκτίμησης που είχε, και εξηγεί γιατί αποφάσισε να φύγει από τους «Οne». Γιατί θεωρεί τον Γιάννη Πάριο «από μηχανής Θεό» στη ζωή του;

«Μέχρι το 2010 ήταν όλα ωραία. Υπήρχε μια περίοδος μετά που υπήρχε μια καμπή. Ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο εαυτός μας. Το τραγούδι με το Γιάννη Πάριο μου έδωσε το έναυσμα, τη δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα μου. Τον θεωρώ “από μηχανής Θεό” στη ζωή μου! Τα περισσότερα τραγούδια μου τα έχω γράψει εγώ.

Δεν είχα καβαλήσει ποτέ το καλάμι, ακριβώς το αντίθετο. Είχα μεγάλη έλλειψη αυτοεκτίμησης. Νόμιζα ότι δεν είμαι καλός, ότι δε ξέρω να μιλάω… Όλα αυτά είναι κατάλοιπα της παιδικής ηλικίας.» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είπε: «Μίλησα για πρώτη φορά για τα δύσκολα βιώματα που είχα σαν παιδί. Είναι μεγάλο μαρτύριο, αλλά ντρεπόμουν να μιλήσω. Η οικογένειά μου στεναχωριέται όταν μιλάω για τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Από το 2007 μέχρι το 2015, δεν άντεχα τον εαυτό μου. Ήταν βαρύ το φορτίο μέσα μου. Τώρα όλα τα νέα τα παιδιά λέω μιλήστε! Σε έναν δικό σας άνθρωπο.»Και εξομολογήθηκε πως: «Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι προορισμένοι για να γίνουν γονείς.»

Leave a Comment