Ο Ράιαν Φίσερ, ο συνοδός – εκπαιδευτής των τριών γαλλικών μπουλντόγκ της Lady Gaga βρίσκεται από την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο μετά τους τέσσερις πυροβολισμούς που δέχθηκε στο στήθος από άγνωστους που απήγαγαν τα δύο από τα τρία σκυλιά της τραγουδίστριας.
Ο 30χρονος, σήμερα, με αναρτήσεις του στο Instagram, ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξη και μιλάει για το περιστατικό. Στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και περιγράφει πώς η «Ασία», το σκυλί που κατάφερε να ξεφύγει, έτρεξε σε αυτόν φοβισμένο μετά την αρπαγή των άλλων δύο.Οι κραυγές από τον πανικό μου ηρέμησαν καθώς την κοίταξα, παρά το γεγονός πως αιμορραγούσα. Προστάτευσα την Ασία όσο καλύτερα μπορούσα, την ευχαρίστησα για όλες τις απίστευτες περιπέτειες που είχαμε μαζί, της ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να υπερασπιστώ τα αδέρφια της και μετά αποφάσισα ότι θα πρέπει να μαι δυνατός για να προσπαθήσω να τα σώσω» αναφέρει ο εκπαιδευτής και συνεχίζει λέγοντας:
«Είμαι ακόμα στην ανάρρωση μετά από μια πολύ στενή επαφή με τον θάνατο. Θα γράψω και θα πω πολλά περισσότερα αργότερα, αλλά η ευγνωμοσύνη για όλη την αγάπη που έχω εισπράξει μετά το γεγονός είναι τεράστια και έντονη. Ευχαριστώ. Είμαι ευγνώμων που η αστυνομία έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να επιστρέψουν ο Κότζι  και ο Γκουστάβ».Ο 33χρονος αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του.
 
 
Τα δύο σκυλάκια της Lady Gaga παραδόθηκαν την Παρασκευή στην αστυνομία και επεστράφησαν σε εκπροσώπους της τραγουδίστριας, σύμφωνα με την αστυνομία.Η ασφαλής επιστροφή των Κότζι και Γκούσταβ ήρθε ώρες μετά την έκκληση που απηύθυνε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Lady Gaga για μια “πράξη καλοσύνης” για την επιστροφή τους στο σπίτι τους. Η διάσημη τραγουδίστρια βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας όταν εκλάπησαν τα δυο σκυλάκια της την Τετάρτη το βράδυ.Μια γυναίκα, την οποία οι αρχές δεν κατονόμασαν, μετέφερε τα δύο σκυλάκια σε τμήμα της αστυνομίας του Λος Άντζελες σώα και αβλαβή και αυτά παραδόθηκαν σε εκπροσώπους της μουσικού, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες Μάικ Λόπες.Δύο άνδρες που είναι ύποπτοι για την κλοπή υπό την απειλή όπλου των δύο σκυλιών από τον 30χρονο Ράιαν Φίσερ που τα βγάζει βόλτα εξακολουθούν να διαφεύγουν.
 
39758732-9307273-Gaga_is_pictured_above_with_her_beloved_dogs_Koji_Miss_Asia_and_-a-15_1614449880259

Leave a Comment