Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε τρεις live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και να στηρίξουμε έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τα γενέθλια του με χιλιάδες Έλληνες από όλο τον κόσμο, στην 1η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου στο «Tudor Hall» του ξενοδοχείου «King George» και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και τη διάδραση του κοινού με τον αυθεντικό ερμηνευτή να πρωταγωνιστούν.Μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η Πράξη «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» και on demand στο www.georgiosmazonakis.com.
 
 
Η δεύτερη live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.
H δεύτερη πράξη της τριλογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com.
 
Γιώργος Μαζωνάκης - ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ - 1η Πράξη
 
Η τρίτη live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media και το www.georgiosmazonakis.com.
Η τρίτη πράξη θα κορυφώσει την τριλογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών.
 
Γιώργος Μαζωνάκης - ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ - 1η Πράξη
 
Η κάθε συναυλία αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό.Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv υποστηρίζεται με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G.Ο art director Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Λουκάκος, ο μουσικός παραγωγός Κώστας Καλημέρης, ο light designer Αλέξανδρος Προδρόμου, η σκηνογράφος Ιωάννα Σουλελέ και η πολυμελής ομάδα κορυφαίων ειδικών στο είδος τους παρέχουν άρτιο αποτέλεσμα για το θεατή.Ενώνουμε τη φωνή μας για το «Μαζί για το Παιδί» στο: www.supportmazi.gr/eyxhs3rgo
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment