Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», στηρίζοντας έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!
 
Ενώνουμε τη φωνή μας για το «Μαζί για το Παιδί» στο: www.supportmazi.gr/eyxhs3rgo
 
Ο Γιώργος Μαζωνάκης γιόρτασε τα γενέθλια του με χιλιάδες Έλληνες από όλο τον κόσμο, στην 1η Πράξη του «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Tudor Hall του King George και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και τη διάδραση του κοινού με τον αυθεντικό ερμηνευτή να πρωταγωνιστούν!
 
Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη!
 
H 2η πράξη της 3λογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
 
Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com
 
Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com.
Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!
 
Η κάθε συναυλία αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό! Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv υποστηρίζεται με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G! Ο art director Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης Ανδρέας. Λουκάκος, ο μουσικός παραγωγός Κώστας Καλημέρης, ο light designer Αλέξανδρος Προδρόμου, η σκηνογράφος Ιωάννα Σουλελέ και η πολυμελής ομάδα κορυφαίων ειδικών στο είδος τους παρέχουν άρτιο αποτέλεσμα για το θεατή.
 
Στο «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, κυριαρχεί το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Συναντιέται η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!
 

Leave a Comment