Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης συμμετέχει ως special guest στο best of επεισόδιο της live streaming εκπομπής «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι Εμβολιάζονται» του Λάκη Λαζόπουλου.

Οι πολυαγαπημένοι μας ήρωες, ντροπαλοί και αγανακτισμένοι, κουτοπόνηροι και μεγαλοαστοί, κοσμικές και φτωχοδιάβολοι, επιστρέφουν και μας ανεβάζουν το ηθικό.Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, στη μουσική, στο θέατρο, την τηλεόραση μεταμορφώνεται σε «ταξιτζή» για τις ανάγκες του ρόλου του ως special guest στο «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι Εμβολιάζονται».
Υπό τη σκηνοθετική ματιά και καθοδήγηση του Λάκη Λαζόπουλου, ο Γιώργος Μαζωνάκης υποδύεται τον οδηγό ταξί και με την ερμηνεία του αφήνει το προσωπικό του υποκριτικό στίγμα στους εμβληματικούς «Μήτσους».Το best of επεισόδιο με special guest τον Γιώργο Μαζωνάκη θα είναι διαθέσιμο για on demand προβολή από τις 27 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου.
Μία ημέρα πριν την πρεμιέρα του επεισοδίου, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πραγματοποιήσει τη Δεύτερη Πράξη της σειράς διαδικτυακών συναυλιών «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ».
Ο αυθεντικός καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά σε μία ξεχωριστή livestreaming και διαδραστική συναυλία, αφιερωμένη στη δύναμη του μπουζουκιού.Η δεύτερη live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στις 21:00 ώρα Ελλάδας, με την τιμητική συμμετοχή του μουσικοσυνθέτη και καθηγητή μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.H δεύτερη πράξη της τριλογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com.
 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment