Αφού άνοιξε τη βραδιά των Βραβείων Grammy 2021 τραγουδώντας το «Watermelon Sugar», ο Harry Styles κέρδισε με το τραγούδι του άλμπουμ του «Fine Line» το πρώτο Grammy της καριέρας του.
Το «Watermelon Sugar» αναδείχθηκε το νικητήριο τραγούδι στην κατηγορία της Καλύτερης Pop Σόλο Ερμηνείας, επικρατώντας αξιόλογων και πολύ δυναμικών αντιπάλων όπως το «Yummy» του Justin Bieber, το «Say So» της Doja Cat, το «Everything I Wanted» της Billie Eilish, το «Don’t Start Now» της Dua Lipa και το «Cardigan» της Taylor Swift.Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, ο Harry Styles αποκάλυψε ότι το «Watermelon Sugar» ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε για το άλμπουμ του «Fine Line».
«Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους δημιούργησαν αυτό το τραγούδι μαζί μου. Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψαμε μετά την κυκλοφορία του πρώτου μου άλμπουμ, κατά τη διάρκεια ενός ρεπό στο Νάσβιλ», είπε ο Βρετανός τραγουδιστής και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.
«Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι εδώ. Όλα αυτά τα τραγούδια ήταν πολύ μεγάλα, οπότε σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας τη σύντομη ομιλία του.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/TLflfQ83Aqo”]
 
Το 2021 σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο Harry Styles λαμβάνει υποψηφιότητα στα Βραβεία Grammy, καθώς δεν είχε την τύχει να προταθεί για κάποιο βραβείο ούτε με τον πρώτο προσωπικό δίσκο του ούτε ως μέλος των One Direction.Ο Harry Styles ήταν υποψήφιος σε τρεις κατηγορίες στα Βραβεία Grammy 2021.Το «Fine Line» διαγωνίστηκε για το Καλύτερο Pop Φωνητικό Άλμπουμ, το «Adore You» για το Καλύτερο Μουσικό Βίντεο και το «Watermelon Sugar» κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Pop Σόλο Ερμηνείας.
 
[youtube url=”https://youtu.be/UlIq5gvqOmA”]
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment