Ο Jason Derulo εντάσσεται επίσημα στο δυναμικό της Atlantic Records και δηλώνει ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Η συμφωνία των δύο μερών προβλέπει και τη συνεργασία της δισκογραφικής εταιρεία της Warner Music Group (WMG) με το προσωπικό label του τραγουδιστή, Future History.
«Για αυτήν την επόμενη φάση της καριέρας μου η εύρεση ενός συνεργάτη 50/50 (σ.σ. όπου κάθε εταίρος μοιράζεται το ίδιο κέρδος ή ζημιά που προκύπτει) και η κατοχή της κυριότητας των masters μου ήταν σημαντικά για μένα και το γεγονός ότι η Atlantic κατάλαβε το όραμά μου από δημιουργική και επιχειρηματική σκοπιά, την καθιστά τέλεια συνεργασία», δηλώνει ο Jason Derulo.
«Θέλω να ευχαριστήσω την Julie, τον Craig και όλη την ομάδα της Atlantic και όλους τους θαυμαστές που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν», συμπληρώνει.
«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που βρήκα ένα σπίτι. Προετοιμάζομαι για την πιο συναρπαστική εποχή της καριέρας μου. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο υπέροχο είναι να είμαι με μια απίστευτη δισκογραφική εταιρεία που πιστεύει στο όραμά μου όσο πιστεύω και εγώ στις ικανότητές τους να κάνουν δυνατό το αδύνατο στη μουσική βιομηχανία παγκοσμίως», υπογραμμίζει ο Jason Derulo.«Η σχέση του Jason με τη WMG ξεκίνησε με μια σειρά πολυπλατινένιων επιτυχιών στη Warner Records», σημειώνουν ο Craig Kallman, Πρόεδρος / Διευθύνων Σύμβουλος της Atlantic Records και η Julie Greenwald, Πρόεδρος / Γενική Διευθύντρια της εταιρείας.
«Τον τελευταίο χρόνο, ήμασταν τυχεροί που δουλέψαμε επιτυχώς μαζί του μέσω της συνεργασίας μας με την APG του Mike Caren, που έφερε φυσικά τον Jason στην οικογένεια της Atlantic με αυτήν τη νέα μακροχρόνια συμφωνία. Είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ένας απίστευτος χορευτής και ένας φανταστικός performer και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον καλωσορίζουμε στην εταιρεία», αναφέρουν.Ο Jason Derulo διαθέτει τον 11ο πιο δημοφιλή λογαριασμό στο TikTok με πάνω από 43 εκατομμύρια followers και περισσότερα από 992 εκατομμύρια likes, αποτελώντας όχι μόνο έναν από τους κορυφαίους σταρ της πλατφόρμας, αλλά και τον πιο ενεργό μουσικό.Η αστρονομική επιτυχία του στο TikTok έχει αναδείξει τον Jason Derulo σε μία δύναμη που δεν πρέπει κανείς να την πάρει αψήφιστα, καθώς τα τραγούδια του έχουν εμπνεύσει τη δημιουργία πάνω από 10 εκατομμυρίων βίντεο στην υπηρεσία.
Πρόσφατα ο παγκόσμιος σούπερ σταρ David Guetta έβαλε τη δική του πινελιά στο τραγούδι «Lifestyle» του Jason Derulo με τον Adam Levine και δημιούργησε ένα μοναδικό remix.Το «Lifestyle» δίνει συνέχεια στη φαινομενικά ατελείωτη κυκλοφορία μεγάλων επιτυχιών από τον Jason Derulo, καθώς διαδέχεται το «Take You Dancing» και το διπλά πλατινένιο «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» σε συνεργασία με τον Jawsh 685.Το «Savage Love» και το remix με τη συμμετοχή των BTS προκάλεσαν αίσθηση παγκοσμίως το προηγούμενο καλοκαίρι. Το τραγούδι, το οποίο μετρά πάνω από 625 εκατομμύρια streams, ανέβηκε στο No. 1 του Billboard Hot 100 και στην κορυφή των charts σε άλλες 16 χώρες.Την ίδια στιγμή το «Take You Dancing» έχει συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.
 
[youtube url=”https://youtu.be/s0-f5RncxcA”]
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment