Στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, την Τετάρτη, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ποιος θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.

Ο λόγος για τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή, Jason Derulo, ο οποίος έχει πάρα πολλές επιτυχίες και είναι πολύ δημοφιλής σε όλον τον κόσμο.Στο άκουσμα της είδησης αυτή οι παίκτες του Survivor δεν έκρυψαν τη χαρά τους και ο ενθουσιασμός τους ήταν μεγάλος. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως αντέδρασε η μεγάλη του κόρη, όταν έμαθε ότι στο Survivor θα εμφανιστεί ο Jason Derulo.

«Έχουμε κανονίσει κάτι πολύ όμορφο και πολύ ιδιαίτερο για το πάρτι της Ένωσης. Η παραγωγή αποφάσισε να φέρει για εσάς, για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους παίκτες του Survivor, έναν διεθνούς φήμης καλλιτέχνη. Εγώ όταν ανακοίνωσα το όνομα στη μεγάλη μου κόρη, για μισή ώρα έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι χοροπηδώντας… Μόνο αυτό σας λέω! Έγινε γνωστός μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok και είναι ο Jason Derulo», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Leave a Comment