Ο Justin Bieber μοιράζεται με το «Vogue» τις ιστορίες των τατουάζ του.
Ενώ η εκτίμησή του για την τέχνη των τατουάζ είναι γνωστή, λιγότερο γνωστός είναι ίσως ο σημαντικός ρόλος που έπαιξαν στην εξέλιξή του ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο, καθώς αντικατοπτρίζουν το πνευματικό ταξίδι του και τις συνεχιζόμενες αλλαγές στον ήχο του.Στο σώμα του έχει κάνει τατουάζ τον τίτλο του τέταρτου άλμπουμ του, «Purpose» (2015), ενώ στο λαιμό του έχει κάνει τατουάζ το κλειδί του σολ και στο δεξί χέρι του τον ιαπωνικό χαρακτήρα Kanji για τη μουσική.Η αγάπη του Justin Bieber για τη μουσική επηρέαζε πάντα τον τρόπο με τον οποίο κοσμεί το σώμα του με ανεξίτηλα σχέδια.
 
 
Ωστόσο, ενώ τα τατουάζ του μπορεί να λειτουργούν ως δείκτες της συνεχώς εξελισσόμενης καριέρας του ως μουσικός, τον τραγουδιστή της pop αγγίζουν το πιο συναισθηματικά σχέδια.«Η αρκούδα, που έκανα στη Νέα Ζηλανδία, αντιπροσωπεύει την ξεκούραση», λέει ο Justin Bieber στο «Vogue» για το τατουάζ που έχει κάτω από το δεξί του ώμο.«Όσο σκληρή και ανθεκτική είναι μια αρκούδα, πάντα πέφτει σε χειμερία νάρκη, κάτι που είναι τόσο σημαντικό. Εμείς ως άνθρωποι προχωράμε, προχωράμε και προχωράμε χωρίς ξεκούραση και μπορεί να εξαντληθούμε και να εξουθενωθούμε», εξήγησε.Ο Justin Bieber είναι εξοικειωμένος με αυτόν τον αδυσώπητο ρυθμό, παρότι ήταν σε θέση να κάνει μια παύση τον τελευταίο χρόνο.Αφού έκλεισε το 2020 με μια πρωτοχρονιάτικη livestream συναυλία από το ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες, ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Baldwin ταξίδεψαν τον προηγούμενο Ιανουάριο στη Χαβάη.
Εκεί συνάντησαν το φίλο τους και φωτογράφο Joe Termini, ο οποίος φωτογράφησε το ζευγάρι, με τον pop star να ανοίγεται για τα τατουάζ του, ένα θέμα για το οποίο σπάνια μιλάει.
 
Justin Bieber - tattoos - Vogue
 
«Το λιοντάρι που έκανε ο καλλιτέχνης τατουάζ Bang Bang αντιπροσωπεύει την καρδιά του λιονταριού. Να είσαι τολμηρός, θαρραλέος, δυνατός!», προσθέτει ο Justin Bieber για το τατουάζ στο πάνω αριστερό μέρος του στήθους του.Αυτό είναι ένα από τα πολλά σχέδια στο σώμα του που είναι εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο, γεγονός που μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη στους θαυμαστές του, δεδομένου ότι ο τραγουδιστής είναι λάτρης των ζώων. Έχει τρία σκυλιά, μαϊμούδες και γάτες Savannah.«Αγαπώ επίσης το πουλί που έχω στο λαιμό μου, το οποίο έκανε ο Δρ. Woo», συνεχίζει ο Justin Bieber. «Είναι μια υπενθύμιση να χρησιμοποιώ τα χαρίσματα που μου έδωσε ο Θεός και τα δώσω όλα όσα έχω για να πετάξω πάνω από όλα τις βλακείες».
 
Justin Bieber - tattoos - Vogue
 
Αυτό δεν είναι το μόνο τατουάζ που αποτελεί βαθιά έκφραση των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Bieber.«Ο σταυρός στη μέση του στήθους μου είναι ένα σύμβολο της πίστης μου, και μια υπενθύμιση για το τι υπέμεινε ο Ιησούς για να διορθώσει όλα τα σπασμένα», λέει.
Κάποια από τα τατουάζ του καθρεφτίζουν την ακανθώδη διαδρομή από την οποία πέρασε μέχρι να βρει τη γαλήνη και την ευτυχία στο πρόσωπο της συζύγου του.«Το τριαντάφυλλο στο λαιμό μου από τον Δρ. Woo μου θυμίζει ότι, παρόλο που έχω ψεγάδια, η ομορφιά λάμπει ακόμη στις ατέλειες», αναφέρει.
 
Justin Bieber - tattoos - Vogue
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment