Ο Justin Bieber φιλοξενείται στο νέο τεύχος του «Billboard» και στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφησή του μιλά για την τάξη που έβαλε στη ζωή του και για τη συμφιλίωση με το παρελθόν του.

Ο 27χρονος τραγουδιστής τονίζει ότι έχει μάθει να μιλάει για την προβληματική συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν.«Μπορώ να μιλήσω για αυτό το κομμάτι της ζωής μου και να μη λέω: “Ω, φίλε. Ήμουν τόσο κακός άνθρωπος”, επειδή δεν είμαι πια εκείνος ο άνθρωπος. Έχω κάνει επίσης δουλειά για να μάθω γιατί έπαιρνα εκείνες τις αποφάσεις. Ξέρω από πού προέρχεται αυτός ο πόνος, που με έκανε να ενεργώ έτσι», περιγράφει.Ο Justin Bieber προσθέτει ότι δεν έχει παρακολουθήσει ακόμη το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears» για την Britney Spears, αλλά λέει «θα το κάνω». «Θέλω απλώς να είμαι κάποιος που μπορεί να πει: “Κοιτάχτε, έκανα κάποια πράγματα για τα οποία δεν είμαι πολύ υπερήφανος, αλλά έριξα μια ματιά στον καθρέφτη και αποφάσισα να κάνω μερικές αλλαγές και μπορείτε κι εσείς να το κάνετε”. Υπήρχε μια εποχή που πραγματικά είχα την ταυτότητά μου τυλιγμένη στην καριέρα μου, αλλά πραγματικά έχω μια υπερχείλιση της αίσθησης ότι ο σκοπός μου είναι να χρησιμοποιήσω τη μουσική μου για να εμπνεύσω», εξηγεί.Ο Justin Bieber σχολιάζει ακόμα τις στιγμές που είχε φτάσει στο χαμηλότερο σημείο στη ζωή του.«Όλα αφορούσαν την επιτυχία, τα ορόσημα και όλα αυτά και τότε ήμουν ακόμα άδειος. Όλες οι σχέσεις μου υπέφεραν, αλλά είχα όλη αυτή την επιτυχία και όλα αυτά τα χρήματα και δεν γέμιζε», παραδέχεται.«Σε αυτό το σημείο, έχω φτάσει σε ένα επίπεδο επιτυχίας τόσες φορές που γνωρίζω ότι η επιτυχία δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την ευτυχία μου», υπογραμμίζει. Επιπλέον ο Justin Bieber περιγράφει την επιρροή της συζύγου του Hailey Baldwin στην καριέρα του.«Ένα πράγμα που ήταν τόσο χρήσιμο είναι ότι η σύζυγός μου είναι πηγαίνει τόσο πολύ σύμφωνα με τους τύπους. Είναι τόσο δομημένη και απλή και τόσο υπεύθυνη», λέει και προσθέτει ότι οφείλει στη σύζυγό του που τον βοηθήσει να συνειδητοποιήσει ότι «είτε αναλαμβάνω την ευθύνη είτε δεν θα μπορέσω αλλιώς να διατηρήσω ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής».«Τις ημέρες που ξέρω ότι η Hailey θα έρθει στα γυρίσματα, λέω “θα είναι η καλύτερη μέρα”, σημειώνει.
Ο Justin Bieber αποκαλύπτει επίσης ότι δεν έχει κινητό τηλέφωνο και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί ένα iPad για να επικοινωνεί με την ομάδα του.
«Έμαθα σίγουρα πώς να έχω όρια και απλά δεν νιώθω ότι χρωστάω κάτι σε κανέναν. Αυτό με βοήθησε να μπορώ να λέω “όχι” και να είμαι σταθερός σε αυτό. Ξέρω ότι η καρδιά μου θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πάντα. Θέλω μερικές φορές, αλλά απλά δεν είναι βιώσιμο», ανέφερε.
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment