Στην εκπομπή «Τρεις Θεματοφύλακες» και τους Μιχάλη Μουσελίμη, Βασίλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Τυχάλα, μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς.

«Η τάση είναι η επιστροφή στα 80’s και τα 90’s» τόνισε ο Διονύσης Σχοινάς, με αφορμή την επανεκτέλεση της επιτυχίας της Καίτης Γαρμπή, «Ατόφιο Χρυσάφι», αλλά αυτή τη φορά ως ντουέτο με τον σύζυγό της και με νέο, «ανανεωμένο» ήχο, που θυμίζει ωστόσο κλαμπ εποχών περασμένων δεκαετιών.
Χαρακτήρισε τον εαυτό του «τραγουδιστή-DJ» και έκανε αναδρομή στο παρελθόν του, όταν αποφάσισε να φύγει από τα μπουζούκια, όπως είπε, και να παίζει «unplugged», με ένα πιάνο και δυο κιθάρες συνοδεία. «Φτάσαμε να βάζουμε 800 άτομα στο μαγαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μίλησε ακόμη για την πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Καίτη Γαρμπή, έπειτα από 25 χρόνια, κάτι που αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά», όταν ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης. «Αυτό που κάναμε χρειαζόταν την Καίτη, για να πάει σε άλλο επίπεδο» δεν δίστασε να παραδεχτεί, ενώ, με πολλή διάθεση χιούμορ, είπε για τη γυναίκα της ζωής του ότι «καλά κρατιέται…».
Μιλώντας για όσα του έλειψαν στην πανδημία, αναφέρθηκε στην ενέργεια του κόσμου και τους φίλους του, δηλώνοντας ότι του λείπουν τα «ντεσιμπέλ», αλλά και οι αγκαλιές. «Δεν έβαλα ποτέ τζάμι ανάμεσα στον κόσμο και μένα» υπογράμμισε.
Είπε ακόμη ότι θα πήγαινε κριτής σε ριάλιτι μουσικής και χαρακτήρισε τον γιο του ως «μικρό αδερφό του», εκτιμώντας ότι έχει ταλέντο στην ενορχήστρωση.

Leave a Comment