Κάτω από πάρα πολύ αυστηρές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί η φετινή διοργάνωση της Eurovision εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που θερίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα διεθνή ΜΜΕ η ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως ώστε η διοργάνωση της Eurovision 2021 να διεξαχθεί με κοινό αλλά κατά πολύ μειωμένο. Μόνο 3.500 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το μουσικό σόου από κοντά. Δηαδή το Ahoy Arena που φιλοξενεί το φετινό διαγωνισμό θα γεμίσει κατά το ήμισυ.Μάλιστα ο φετινός διαγωνισμός θα αποτελέσει ένα crash test για το πώς θα μπορέσουν το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιηθιούν μεγάλες παραστάσεις με παρουσία κόσμου και παράλληλα να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους θεατές λόγω του κορωνοϊού.
 
 
Οι 3.500 θεατές που θα παρακολουθήσουν όλα τα σόου του διαγωνισμού θα είναι αποκλειστικά Ολλανδοί φανς λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και θα υποβληθούν σε COVID
test, με το αποτέλεσμα φυσικά να είναι αρνητικό ώστε να προσέλθουν στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.Στα τέλη Απριλίου πάντως θα εξεταστεί οριστικά εάν ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision μπορεί να προχωρήσει με υπεύθυνα και με συνέπεια με αυτόν τον τρόπο.
Η φετινή Eurovision θα πραγματοποιηθεί 18, 20 και 22 Μαΐου.
 
Holland_Eurovision

Leave a Comment