Η Britney Spears είπε πως όταν παρακολούθησε το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «σχεδόν κατέρρευσε και έκλαιγε για δυο εβδομάδες», αναφέρει η Guardian.

Το «Framing Britney Spears» έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και επικεντρώνεται στην άνοδό της στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, τη στάση των σκανδαλοθηρικών περιοδικών απέναντί της, την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008, αλλά και στο γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο νόμιμος κηδεμόνας της, ελέγχοντας τα πάντα, από την εικόνα της μέχρι τα οικονομικά της.
Η 39χρονη σταρ αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy» των Aerosmith.
Στην ανάρτηση η Britney Spears αναφέρει ότι η ζωή της πάντα «ήταν πάντα αντικείμενο εικασιών, παρακολουθούνταν και κρίνονταν». Σημειώνει ότι δεν παρακολούθησε όλο το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδε «ένιωσα ντροπή».«Έκλαιγα για δύο εβδομάδες, ακόμη κλαίω κάποιες φορές», γράφει. «Χρειάζεται πολύ δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με όλη σου την ευαισθησία, γιατί πάντα κρινόμουν τόσο πολύ, με προσέβαλαν και με ντρόπιαζαν τα ΜΜΕ. Και έως αυτή την ημέρα το κάνουν», αναφέρει.Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι το να χορεύει καθημερινά της φέρνει χαρά και καταλήγει ότι «Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια, η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να δώσω ευγένεια».

Leave a Comment