Η Britney Spears εμβολιάστηκε κατά του COVID-19 και θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της και τους ακόλουθούς της τα κοινωνικά δίκτυα ότι το εμβόλιο για τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορoνοϊός δεν είναι τόσο κακό όσο το κάνει να φαίνεται « ο κόσμος στο διαδίκτυο».
Η 39χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον σύντροφό της Sam Asghari αφού έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19.
«Τι σκέφτεσαι για το εμβόλιο;», ρωτάει ο Asghari την Britney Spears.
«Εντάξει, οι άνθρωποι στο διαδίκτυο λένε ότι είναι πραγματικά, πραγματικά άσχημο, ότι είναι σαν να περνάει από το νομό σου μία σφαίρα», είπε η pop star και τόνισε: «Δεν ήταν τίποτα».
«Δεν ένιωσα τίποτα, είμαι καλά και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι καλά», πρόσθεσε με χαμόγελο.
Η Britney Spears δεν αποκάλυψε ποια εταιρεία είχε κατασκευάσει το εμβόλιο που έκανε, εν μέσω των συζητήσεων και των ανησυχιών για τις πιθανές παρενέργειες συγκεκριμένων εμβολίων.
Ωστόσο οι θαυμαστές της την επιδοκίμασαν που παρότρυνε το κοινό να ακολουθήσει το παράδειγμα της και να εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomgerg, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει ήδη πάνω από 174,8 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του COVID-19.
Η πρώτη δόση του εμβολίου έχει χορηγηθεί στο 33,7% αμερικανικού πληθυσμού ενώ τη δεύτερη δόση έχει λάβει το 19,99% του πληθυσμού.
 
 
 

Leave a Comment