Η πανδημία δεν εμπόδισε τον Elton John και το καθιερωμένο φιλανθρωπικό πάρτι που παρουσιάζει ετησίως πριν τα Βραβεία Όσκαρ πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτυακής μετάδοσης.
Δεδομένου ότι η υγειονομική κρίση του COVID-19 έχει επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους που δίνουν μάχη με το AIDS και τον ιό HIV σε όλο τον κόσμο, το «Ίδρυμα Elton John για το AIDS» (EJAF) προχώρησε κανονικά τον έρανο, διοργανώνοντας στις 25 Απριλίου ένα livestream pre-party που διέθετε επιπλέον διαλείμματα για εμπορικές διαφημίσεις.
Οικοδεσπότης της νύχτας μουσικής, κωμωδίας, συνεντεύξεων και εκπαίδευσης ήταν ο ηθοποιός Neil Patrick Harris.
 
 
Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν επίσης επώνυμοι όπως η Lady Gaga, η Cynthia Erivo, ο Olly Alexander των Years & Years και το καστ της τηλεοπτικής σειράς «It’s A Sin» και ακόμα περισσότεροι διάσημοι φίλοι του Elton John.Το μουσικό τόνο στο pre-party του Elton John για τα Βραβεία Όσκαρ έδωσε η Dua Lipa.Η pop star ερμήνευσε ορχηστρικές διασκευές των επιτυχημένων τραγουδιών της «Don’t Start Now» και «Levitating», καθώς και δύο ακόμη κομμάτια από το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ της «Future Nostalgia», το «Hallucinate» και το «Pretty Please».
Η Dua Lipa πλαισιωνόταν από τέσσερις τραγουδιστές που έκαναν φωνητικά και μια μπάντα που περιλάμβανε δύο κιθάρες, πλήκτρα και ένα τμήμα εγχόρδων οργάνων.
 
H Dua Lipa τραγουδάει μαζί με τον Elton John φορώντας 2 high fashion  φορέματα
 
Ένα από τα καλύτερα σημεία της βραδιάς ήταν η συνύπαρξη του Elton John και της Dua Lipa επί σκηνής.Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν ο ένας τραγούδια του άλλου, ξεκινώντας με το «Bennie and the Jets» (1973) του Elton Jonh για να συνεχίσουν με το «Love Again» της Dua Lipa και τον Elton να μένει στο πιάνο και να δείχνει ότι απολαμβάνει το τραγούδι.Στο τέλος, η Dua Lipa έστειλε ένα φιλί στον Elton John και τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση: «Τι όνειρο και τιμή. Elton, σε ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες», είπε.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν 3 εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς του ιδρύματος του Elton John για το AIDS.
 
[youtube url=”https://youtu.be/j83FFws4rdk”]
 
[youtube url=”https://youtu.be/j83FFws4rdk”]
 
Πηγή: www.hit-channel.com
 

Leave a Comment