Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία κατάφερε να ταξιδέψει μουσικά τους τηλεθεατές στο  «Σπίτι με το MEGA».

Η ερμηνεύτρια, είχε ετοιμάσει για το κοινό του MEGA μία συναυλία με μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρνέικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.
Με τραγούδια που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική και καλεσμένους έκπληξη η Γλυκερία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το αγαπημένο «Κανείς εδώ δεν τραγουδά» δεν θα μπορούσε να λείπει από την ξεχωριστή συναυλία της Γλυκερίας.Για την αγαπημένη της φίλη Γλυκερία μίλησε αλλά και τραγούδησε η ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά.  «Πριν από 15 χρόνια ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε με την Γλυκερία. Μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα τότε στη μουσική σκηνή «Σφεντόνα», και πέρυσι το χειμώνα, πριν την καραντίνα είχαμε πάλι βρεθεί, μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα στη μουσική σκηνή «Γραμμές», πήγαινε πάρα πολύ καλά αλλά σταμάτησε λόγω της καραντίνας», διηγείται η Μελίνα Κανά.
«Αυτό που δεν άλλαξε έιναι η κοινή μας αγάπη για τα λαϊκά τραγούδια αλλά και για άλλα πιο σύγχρονα. Έχουμε κοινό γούστο στην επιλογή των τραγουδιών. Αυτό που δεν άλλαξε επίσης είναι η αμεσότητα στη σχέση μας, έχουμε μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης. Σέβεται και εμπιστεύεται η μια την άλλη.
Απολαμβάνω να τραγουδώ μαζί της λαϊκά τραγούδια… Η Γλυκερία είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές που έχουμε», είπε η Μελίνα Κανά για την Γλυκερία.
Η σπουδαία Γλυκερία έχει στο ενεργητικό δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι.  «Ότι και να γίνει θυμήσου» από το 1986 σε στίχους Πάνος Φαλάρα και μουσική Στέλιου Φωτιάδη και το πιο πρόσφατο «Ότι αγαπώ είναι δικό σου» του 2004 σε μουσικό Χριστόφορου Γερμενή και στίχους Γιάννη Καλπούζου.
Στη συνέχεια το ατμοσφαιρικό «Σε μια σχεδία» από τον ομώνυμο δίσκο του 1994 σε μουσική Στέλιου Φωτιάδη και στίχους Χάρη Ρώμα και «Δεν έχω πολλά» από τον δίσκό «Βροχή των αστεριών» σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη και μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη.
 

Leave a Comment