Σχεδόν οκτώ μήνες αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της, Daisy Dove, η Katy Perry εξηγεί γιατί είναι χαρούμενη που αποφάσισε να αποκτήσει ένα παιδί σε αυτό το στάδιο της ζωής της.
Η pop star σημείωσε ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κάθε όψη μιας καριέρας στη μουσική, αλλά τώρα αναγνωρίζει ότι το να είναι μητέρα είναι «η καλύτερη δουλειά» και «η πιο ικανοποιητική», όπως ανέφερε στο μοντέλο Miranda Kerr κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκαναν στο Instagram.
«Δεν υπάρχει συναίσθημα σαν το συναίσθημα που είχα όταν απέκτησα την κόρη μου. Ήταν σαν όλη την αγάπη που έψαχνα», παραδέχτηκε.
Η Katy Perry σύγκρινε αμέσως μετά την αγάπη που βιώνει ως μητέρα με τη λατρεία που λαμβάνει ως διάσημη τραγουδίστρια, λέγοντας: «Η τέχνη σου επικυρώνεται από τον έξω κόσμο και αυτό παρουσιάζει διακυμάνσεις. Μερικές φορές σε αγαπούν και μερικές φορές ο κόσμος λέει “όχι, δεν μου αρέσει, προχωράω”».Ωστόσο, με την Daisy, «η αγάπη από τα παιδιά σου είναι συνεχής και άνευ όρων και δεν βασίζεται σε αυτό που έχεις, σε αυτό που δεν έχεις, σε κάποια καριέρα».«Άρα αυτό σίγουρα με έκανε να νιώθω τόσο γεμάτη, να ξέρω ότι υπάρχει αυτή η ακλόνητη, άνευ όρων αγάπη», πρόσθεσε.
Και γι’ αυτό η 36χρονη τραγουδίστρια χαίρεται που «δεν πίεσε την καριέρα της» και δεν «αγνόησε» την επιθυμία της να γίνει μητέρα.
«Είναι εκπληκτικό να έχω αυτή την ευκαιρία να είμαι επιχειρηματίας, αλλά στα 34 μου είπα “εντάξει, είμαι έτοιμη”. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα τη συνειδητή απόφαση να προσπαθήσω πραγματικά να το κάνω», αποκάλυψε η Katy Perry στη Miranda Kerr, την πρώην σύζυγο του αρραβωνιαστικού της και πατέρα του παιδιού της, Orlando Bloom.
Η τραγουδίστρια και το μοντέλο συναντήθηκαν διαδικτυακά με αφορμή την κυκλοφορία της νέας κρέμας ενυδάτωσης «Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer» από την εταιρεία οργανικών προϊόντων ομορφιάς KORA Organics της Miranda Kerr.
 
 
 
 

Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment