Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Creative Freedom is Power».
Το βίντεο διαρκείας ενός λεπτού έχει την υπογραφή του φημισμένου Βρετανού φωτογράφου μόδας Nick Knight και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη μάρκα σαμπάνιας Dom Pérignon, στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας «The Queendom» με κεντρικό πρόσωπο την αστέρα της pop.
Η Lady Gaga εμφανίζεται στο «Creative Freedom is Power» (Η δημιουργική ελευθερία είναι δύναμη) με σύνολα υψηλής ραπτικής που επέλεξε η ομάδα της, γνωστή ως «Haus of Gaga».
Την ταινία μικρού μήκους επενδύει μουσικά το τραγούδι «Free Woman» από το άλμπουμ «Chromatica» της τραγουδίστριας.
Η συνεργασία της pop star και του εμπορικού σήματος που ανήκει στη Moët & Chandon επικεντρώνεται στην κυκλοφορία σε περιορισμένη έκδοση ενός γλυπτού βασισμένου στην ποικιλία Rosé Vintage 2006 της Dom Pérignon, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Lady Gaga σε συνεργασία με τη Nicola Formichetti.Συνολικά θα κατασκευαστούν και διατεθούν προς πώληση μόνο 110 κομμάτια του γλυπτού, ενώ όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Born This Way Foundation» της διάσημης τραγουδίστριας.
Η συνεργασία της Lady Gaga και της Dom Pérignon αναμένεται να συνεχιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια και θα βασίζεται στην «κοινή αξία της δημιουργικής ελευθερίας» που μοιράζονται οι δύο πλευρές.
 
[youtube url=”https://youtu.be/9PAzP8NEE3g”]
 
 

Leave a Comment