Η Mariah Carey εμβολιάστηκε κατά του COVID-19 και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την εμπειρία της, καθώς η μάχη κατά του νέου κορονοϊού συνεχίζεται παγκοσμίως.
Η τραγουδίστρια κατέγραψε και ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον εμβολιασμό της με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του COVID-19 και η αντίδρασή της αποδείχθηκε μία αρκετά μουσική στιγμή.«Παρενέργεια εμβολίου: Η υψηλή νότα σολ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο μιλάει στην κάμερα καθώς περιμένει να εμβολιαστεί, λέγοντας ότι είναι «ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη».
«Τους αποσπά την προσοχή από το να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ξέρετε πώς είμαι, απλά μιλάω και δεν σκέφτομαι πραγματικά γι’ αυτό».
Και φυσικά, δεν θα ήταν βίντεο της Mariah Carey, αν η αστέρας της μουσικής δεν έβγαζε μία από τις θρυλικές υψηλές νότες καθώς εμβολιαζόταν.
«Εδώ είμαστε, μετά από όλη αυτή τη διαδρομή από εκείνη την πρώτη ανάρτηση που έπλυνα τα χέρια μου μαζί με τον Roc και τη Roe (σ.σ. τα δίδυμα παιδιά της Moroccan και Monroe) στη Νέα Υόρκη, προσπαθώντας να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ασφαλείς», σημείωσε η τραγουδίστριας.
«Ξέρετε, είμαστε ακόμα σε αυτή τη μάχη μαζί», πρόσθεσε και παρότρυνε τους ακολούθους της να εμβολιαστούν κατά του COVID-19: «Εδώ είμαστε, ελπίζοντας για το καλύτερο και σας ενθαρρύνουμε να κάνετε το εμβόλιο όποτε μπορείτε».

Leave a Comment