Η Πέγκυ Ζήνα μας κράτησε συντροφιά στο πρώτο «Streaming Living Concert» της Heaven Music, το οποίο ήταν γεμάτο μουσικές στιγμές και τεράστιες επιτυχίες.Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια και μας μετέφερε στην οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα του «Streaming Living Concert».
«Παιδί Της Βροχής», «Αφιερωμένο», «Λυγαριά Μου Γλυκιά», τραγούδια που ερμήνευσε πρώτη φορά και πολλές ακόμα επιτυχίες, μας χάρισε η Πέγκυ Ζήνα με τη μοναδική φωνή της στη χθεσινή βραδιά.
«Τραγούδια μέσα απ’ την καρδιά μου που το καθένα μου φέρνει κι άλλο συναίσθημα… άλλες αναμνήσεις… Παρέα με τους φίλους μου που είχαμε να συναντηθούμε έτσι για πρόβα έναν χρόνο…», ανέφερε στο Instagram πριν την προβολή του «Streaming Living Concert».
Η Πέγκυ Ζήνα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μετά την προβολή του live: «Δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ αγαπημένοι μου από τη διαδικτυακή επαφή μας… Έχω έναν κόμπο νοσταλγίας και χαράς ταυτόχρονα. Σας αγαπάω, μου έχετε λείψει… σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου», έγραψε στο Facebook.
Στο τέλος του «Streaming Living Concert», η Πέγκυ Ζήνα μοιράστηκε μαζί μας μοναδικές στιγμές της ζωής της μέσα από την ενότητα «Το Κουτί» της Heaven Music.
Τι αφιέρωση της έχει κάνει η Άννα Βίσση το 2001 όταν δούλευε στον νυχτερινό κέντρο «Απόλλωνας»; Ποιο ήταν το πρώτο δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας; Τι της χάρισε η Ρούλα Κορομηλά το 1997;Η τραγουδίστρια γέμισε «Το Κουτί» των αναμνήσεων με πράγματα που δεν αποχωρίζεται και στιγμές που την έχουν σημαδέψει, ξετυλίγοντας τα πιο γλυκά συναισθήματά της μπροστά στην κάμερα.
 
Δείτε ολόκληρο το μουσικό γεγονός με την Πέγκυ Ζήνα εδώ:
 
[youtube url=”https://youtu.be/kBDfJg4TMz0″] 
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment