Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότητα θα έμεναν άφωνοι αν η Rihanna εμφανιζόταν στο πάρτι τους και σε αυτή ακριβώς τη θέση βρέθηκε μια κοπέλα με το όνομα Samirah Abdullah όταν η αστέρας της μουσικής της έκανε έκπληξη τη στιγμή των γενεθλίων της.
Την Τετάρτη 7 Απριλίου η Samirah Abdullah επισκέφθηκε μαζί με τις φίλες της και το σύντροφό της ένα εστιατόριο στην περιοχή της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει 23α γενέθλιά της.
Εκεί, όπως εξηγεί η φίλη του Samirah, Nini, σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η παρέα παρατήρησε ότι απέναντί του στο εστιατόριο καθόταν η Rihanna.Η Nini πλησίασε την διάσημη τραγουδίστρια και επιτυχημένη επιχειρηματία και τη ρώτησε εάν θα μπορούσε να έρθει στο τραπέζι τους, λέγοντάς της ότι «θα σήμαινε τα πάντα» για την εορτάζουσα αν έβγαζαν μία φωτογραφία μαζί.
Η Nini αποκαλύπτει ότι η Rihanna σκέφτηκε να κάνει έκπληξη στη Samirah Abdullah και έδωσε εντολή στη Nini να επιστρέψει στην παρέα της και να τους πει ότι αρνήθηκε την πρόταση να έρθει στο τραπέζι του.
Ωστόσο, όταν οι σερβιτόροι έφεραν την τούρτα, η Rihanna πήγε στο τραπέζι τους, τραγούδησε «Happy Birthday» στη Samirah και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί τους.
«Ήταν τόσο υπερβολικά καλή», λέει η Nini για την τραγουδίστρια στο βίντεό της.
Η Samirah Abdullah δηλώνει στο ET ότι παρόλο που αντέδρασε ψύχραιμα, στην πραγματικότητα «έμεινε κατάπληκτη» από την έκπληξη. «Πάγωσα κάπως, δεν μπορούσε να είναι πραγματικό αυτό», προσθέτει.
 
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment