Δύσκολο πολύ να ακούς μία ερμηνεύτρια του μεγέθους της Χαρούλας Αλεξίου να ανακοινώνει την απόφασή της να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Η Χαρούλα είναι πρόσωπο που το θες ενεργό στον πολιτισμό, είναι παρηγοριά ψυχής και ανάταση, γι αυτό και ακόμη κι αν καταλαβαίνεις την δύναμη και το θάρρος μιας τέτοιας δύσκολης απόφασης, δεν παύει να στεναχωρεί.Ηρθε όμως μία είδηση, η οποία εξέπληξε ευχάριστα και λογικά θα εκπλήξει πάρα πολλούς στο άκουσμά της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν.
Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία φυσικά θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς, απ’ όπου πριν από λίγο ανέβασε φωτογραφίες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
 
 
Η μίνι σειρά είναι το νέο project του εν αναμονή της ταινίας που ήδη έχει δρομολογηθεί στο εξωτερικό. Μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες ήταν μήλον της έριδος για ΑΝΤ1 και Mega.
Το κανάλι του Αμαρουσίου την ήθελε για τη νέα πλατφόρμα που ετοιμάζει, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης με μία κίνηση ματ την πήρε και ενίσχυσε με αυτό τον τρόπο μία ήδη πολύ δυνατή μυθοπλασία που έχει «χτίσει» στο κανάλι και η οποία του χρόνου θα αλλάξει όλες τις ισορροπίες στον ανταγωνισμό.Η Χαρούλα Αλεξίου πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ρόλος της θα είναι κανονικός, πλήρης και δεν θα κάνει εμφάνιση γκεστ. Μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη.
Στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής αλλά στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο».
Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν 2017-8 η Χάρις Αλεξίου εμφανιζόταν -και δη σε πρωταγωνιστικό ρόλο- στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Πλέον ήρθε και η ώρα για το νέο μεγάλο βήμα στην τηλεόραση, στο πλάι ενός δημιουργού έμπειρου και ικανού ό,τι αγγίζει να το κάνει «χρυσό». Εν αναμονή λοιπόν μιας σπουδαίας συνάντησης και μιας μεγάλης επιστροφής.

Leave a Comment