Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της Τζάνετ Τζάκσον και αποκλειστικό υλικό από την ίδια, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τηλεοπτικά δίκτυα Lifetime και A&E κατά τις αρχές του 2022 , με αφορμή τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς.

Ο προσωρινός του τίτλος θα είναι «JANET» και θα χωρίζεται σε δύο μέρη, που θα έχουν συνολική διάρκεια τέσσερις ώρες.
Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, μετά το θάνατο του πατέρα της 54χρονης τραγουδίστριας, Τζόσεφ. Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Μπεν Χιρς, ενώ η ίδια η Τζάνετ Τζάκσον και o αδερφός της, Ράντι Τζάκσον έχουν αναλάβει το ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών  σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγής Workerbee και 
Associated Entertainment Corporation.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», η τραγουδίστρια έχει δώσει πρόσβαση σε αποκλειστικό αρχείο με υλικό για τη ζωή της, που δεν έχει βγει ξανά στο φως της δημοσιότητας, ενώ θα μιλήσει ακόμα και για την πολυζητημένη εμφάνιση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ στο ημίχρονο του Super Bowl το 2004, για την οποία δέχτηκε πολλά ρατσιστικά σχόλια, καθώς με μία κίνηση, που όπως δήλωσε ο Τίμπερλεικ ότι έκανε”κατά λάθος”, αποκάλυψε το γυμνό στήθος της τραγουδίστριας.  
Ο όμιλος A+E Network στον οποίον ανήκουν τα τηλεοπτικά δίκτυα A&E, Lifetime και History Channel, υπόσχεται να εμβαθύνει στη ζωή και την καριέρα της Τζάνετ Τζάκσον μέσα από προσωπικά βίντεο και συνεντεύξεις άλλων επωνύμων. Ακόμα, το ντοκιμαντέρ θα ερευνήσει την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, αλλά δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι αναφορές στο θάνατο του αδελφού της και Βασιλιά της Ποπ, Μάικλ Τζάκσον.
 
[youtube url=”https://youtu.be/Emn3TU8eLfU”]
 

Leave a Comment