Ο Justin Bieber τα τελευταία χρόνια έχει βρει το νόημα της ζωής στην πίστη του για το Θεό, μάλιστα όπως έχει δηλώσει, η σχέση του με τη νυν σύζυγό του, Hailey, τον βοήθησε να έρθει κοντά στην εκκλησία.

Έτσι, συχνά συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις που σχετίζονται με την διάδοση του Ευαγγελίου και την τόνωση της πίστης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

 

Στο πλαίσιο μιας τέτοιας δράσης επισκέφτηκε τη φυλακή του Λος Άντζελες, συνοδευόμενος από τη Hailey Bieber και τον πάστορα του Σιάτλ, Judah Smith, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ. Μετά την επίσκεψη, ο Justin δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία και προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά: δεσμεύτηκε να παράσχει στο ίδρυμα έναν ολόκληρο στόλο από λεωφορεία που θα διευκολύνουν τους συγγενείς των κρατουμένων να τους επισκέπτονται στη φυλακή.Η Hailey Bieber, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram μια σειρά από φωτογραφίες από την επίσκεψη που έκανε με τον σύζυγό της και τις συναντήσεις που είχαν με τους κρατουμένους, σημειώνοντας: «Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την κρατική φυλακή της Καλιφόρνια στο Λάνκαστερ. Ήταν μια μέρα που άλλαξε ριζικά τη ζωή μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συναντήσαμε και τις ιστορίες τους. Ευχαριστώ όλους όσους κατέστησαν δυνατή αυτήν τη συνάντηση».

 

 

 

Leave a Comment