Το νέο ραδιοφωνικό single της Έλλης Κοκκίνου έχει άρωμα από τα παλιά.

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα, επιλεγμένα ένας προς ένα, τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες στα δισκοπωλεία και στα ψηφιακά καταστήματα.H αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου ολοκληρώνει το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.Η Έλλη Κοκκίνου έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Γιούλας Γεωργίου.
Το 2021 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και ηχογράφησε ξανά το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το παρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το ξεχωριστό ύφος του σπουδαίου δημιουργού.
«Μέσα σε όλα τα καινούργια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα», αναφέρει η Έλλη Κοκκίνου.
«“Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή, σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε ότι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό! Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν…», περιγράφει.
Το «Κάποια Μέρα» είναι διαθέσιμο στο YouTube μέσω ενός visualiser που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
 
[youtube url=”https://youtu.be/jfhdid2Hm0E”]
 

Leave a Comment