Η Katy Perry δεν κρύβει τη δυσφορία που αισθάνεται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.«Τα κοινωνικά δίκτυα είναι σκουπίδια», ανέφερε η 36χρονη τραγουδίστρια σε μία σειρά από tweets, προσθέτοντας αργότερα ότι τα social είναι «η παρακμή του ανθρώπινου πολιτισμού».
Παρόλα αυτά σημείωσε ότι εξακολουθεί να τρέφει πολλή αγάπη για τα 109,5 εκατομμύρια των ακολούθων της και ολοκλήρωσε τα μηνύματά της γράφοντας: «Τέλος πάντων, σας αγαπώ».Η Katy Perry δεν διευκρίνισε ποιος ήταν ο λόγος της έκρηξής της απέναντι στα κοινωνικά δίκτυα.
Δεδομένου ότι είναι μία από τους αστέρες με τους περισσότερους followers στον κόσμο, οι συγκεκριμένες αναρτήσεις ίσως αποτελέσουν έκπληξη για κάποιους θαυμαστές.
Το «Brandwatch» επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η Katy Perry συγκαταλέγεται στους κορυφαίους 20 χρήστες του Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους, ενώ είναι ο τρίτος δημοφιλέστερος χρήστης του Twitter.Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η pop star εκφέρει παρόμοια άποψη για τον κόσμο τον κοινωνικών δικτύων.
Το 2017, για παράδειγμα, έγραψε στο Twitter ότι «δεν μπορεί να περιμένει έως ότου τελειώσει η κουλτούρα του Instagram, ώστε να μπορούμε να είμαστε όλοι ξανά ο εαυτός μας».
«Πολλοί από εμάς ζούμε για αυτήν την εικόνα και μετά το νόμισμα είναι παρόμοιο», είπε επίσης στο «Refinery29» το 2018.
«Είναι δύσκολο επειδή θα προτιμούσα να μην ενδιαφέρομαι για αυτό και απλώς να ζω τη ζωή μου. Αγοράζουμε ρούχα και προϊόντα ή ποζάρουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή πηγαίνουμε σε μια εκδήλωση για να βγάλουμε μια φωτογραφία, μια εικόνα. Αυτό δεν είναι καλό για εμάς ως κοινωνία», ανέφερε.
«Νομίζω ότι είναι στην πραγματικότητα η παρακμή του πολιτισμού, αν το θέσουμε ακραία. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία και εγώ προσπαθώ να βρω τη δική μου προσωπική ισορροπία επειδή είμαι τόσο θύμα όσο όλοι οι άλλοι», υποστήριξε.
Σήμερα η Katy Perry εστιάζει την προσοχή της αλλού προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά της, που περιλαμβάνει τα καθήκοντα της ως κριτής στο «American Idol» και τη φροντίδα της κόρης της Daisy Dove, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment