Η Lady Gaga και η διάσημη σαμπάνια  Dom Pérignon ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν στις 6 Απριλίου μία περιορισμένη έκδοση της διάσημης φιάλης σαμπάνιας με ένα γλυπτό της τραγουδίστριας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσωπικά από την ίδια. 
Η συνεργασία τους σηματοδοτεί τον εορτασμό της καινοτομίας στη δημιουργία, τον συνεχή επαναπροσδιορισμό και την ένθερμη αφοσίωση στην τέχνη, καθώς αυτά «μπορούν να μας ανεβάσουν ατομικά και συλλογικά».Σύφωνα με τη Lady Gaga, πίσω από την συνεργασία της με την  Dom Pérignon, κρύβεται η ιδέα της για το  «σύμπαν που μοιραζόμαστε». Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Dom Pérignon! Η Dom Pérignon και εγώ έχουμε ως κίνητρο την ανάγκη δημιουργικής ελευθερίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το γυναικείο βασίλειό μας, ένα καλλιτεχνικό σύμπαν που δημιουργήσαμε με τον αγαπητό μου φίλο Nick Knight».
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της τραγουδίστριας με τη  Dom Pérignon, προωθείται η ιδέα της «δημιουργικής ελευθερίας», όπως αναφέρει σε ανάρτηση του και ο γνωστός οίκος σαμπάνιας. Την συγκεκριμένη δράση θα στηρίξει και το φιλανθρωπικό ίδρυμα 
«Born This Way Foundation»
της Lady Gaga, το οποίο ενθαρρύνει τη δημιουργία ενός κόσμου πιο ευγενικού και υποστηρίζει την εξισορρόπηση της ψυχικής υγείας των νέων μέσω διάφορων προγραμμάτων.Τη φωτογράφιση της καμπάνιας έχει αναλάβει ο Βρετανός φωτογράφος μόδας Nick Knight, ο οποίος συνεργάζεται ανά διαστήματα με την τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων έχει σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ της για το τραγούδι  «Born This Way». Στην εν λόγω  φωτογράφιση, η Lady Gaga κρατάει ένα μπουκάλι μίας Dom Pérignon του 2006. Το τελικό σχέδιο, που θα έχουν οι φιάλες και θα φέρει την υπογραφή της, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. 
 
 
 
[youtube url=”https://youtu.be/wV1FrqwZyKw”]

Leave a Comment