Αντιδράσεις προκάλεσε το πρόσφατο ποστ της Μαντόνα στο Instagram σχετικά με την αστυνομική βία. Συγκεκριμένα, η βασίλισσα της ποπ δημοσίευσε ένα βίντεο για την δολοφονία του 20χρονου Νταούντε Ράιτ από μία γυναίκα αστυνομικό, λόγω παραβίασης των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

Η Μαντόνα

στη λεζάντα της ανάρτησης της αναρωτιέται για το ποια είναι η αιτιολόγηση αυτού του περιστατικού, καθώς ο πυροβολισμός είναι αδικαιολόγητος και τάσσεται κατά της ασυδοσίας και της αυθαιρεσίας των αστυνομικών οργάνων. Πιο αναλυτικά, γράφει: «Αυτό το βίντεο του πυροβολισμού του Νταούντε Ράιτ είναι πολύ ενοχλητικό, αλλά το ίδιο ισχύει και για την εξήγηση, που δίνει ο αστυνομικός Τιμ Γκάνον ότι δήθεν πρόκειται για ατύχημα. Η αστυνομικός-σκοπευτής είχε ένα τέιζερ στο ένα της χέρι και ένα πιστόλι στο άλλο. Προειδοποίησε όλους ότι θα ακινητοποιούσε το νέο με τέιζερ και θα του περνούσε χειροπέδες. Αντ’ αυτού, πυροβόλησε και σκότωσε τον νέο, που κατηγορήθηκε για παραβίαση της κυκλοφορίας. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε αυτό το ατύχημα, υπάρχει Τιμ; !! Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό και απαράδεκτο. Ο Θεός να ευλογεί τον Ντάουντ και την οικογένειά του.»
Παρακάτω πολλοί θαυμαστές της σχολίασαν είτε υποστηρίζοντας τις απόψεις της τραγουδίστριας, είτε κατακρίνοντας την που τάσσεται κατά της αστυνομίας. Μάλιστα, μία γυναίκα την κατηγόρησε ότι δε θα έπρεπε να διαμαρτύρεται, ειδικά όταν απολαμβάνει προνόμια αστυνομικής φύλαξης. Η Μαντόνα
φυσικά, αντέδρασε στον ισχυρισμό της, υποστηρίζοντας ότι τίποτα τέτοιο δεν ισχύει και πως συμπεριφέρεται σαν ένας απλός πολίτης, λέγοντας της μάλιστα να το διαπιστώσει αυτό από μόνη της: «Σε προκαλώ να έρθεις να με βρεις.»
 
 
 

Leave a Comment