Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray όπου η Εριέττα Κούρκουλου τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις περίθαλψης των αδέσποτων, ενόψει της live stream συναυλίας «ΜΕΛΙSSES for the dogs», σήμερα, στις 4 το απόγευμα.
 
 
«Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε από κοντά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Save A Greek Stray. Οι εγκαταστάσεις είναι υποδειγματικές και οι συνθήκες για τα αδέσποτα εξαιρετικές», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας.
 
Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray!
 
«Για μένα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το έργο της Save A Greek Stray. Η δουλειά που κάνει τα τελευταία δέκα χρόνια είναι αξιοθαύμαστη και αν κάτι θα θέλαμε να μείνει από την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα είναι το πόσο σημαντικό είναι να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αντί να αγοράζουμε», είπε η Μαίρη Συνατσάκη, που μαζί με τον Διονύση Ατζαράκη θα παρουσιάσουν την live stream συναυλία.
 
Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray!
 
«Θέλω να ευχαριστήσω τις ΜΕΛISSES που για ακόμα μια φορά στηρίζουν την προσπάθειά μας, καθώς και την Μαίρη Συνατσάκη και τον Διονύση Ατζαράκη που βοηθούν κι αυτοί τον σκοπό της συναυλίας παρουσιάζοντάς την», δήλωσε η Εριέττα Κούρκουλου.
 Στη live stream συναυλία «MEΛΙSSES for the dogs», το no1 συγκρότημα της χώρας θα ανέβει στο ειδικά διαμορφωμένο stage για να χαρίσει μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, από το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.
 
Οι ΜΕΛISSES και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκαν στο καταφύγιο της Save A Greek Stray!
 
Το «MEΛΙSSES for the dogs» διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, που προπωλούνται στο viva.gr, θα ενισχύσουν τη δράση του καταφυγίου της Save A Greek Stray.
 
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency /  Πέτρος Νικολαρέας
 

* Όλοι οι συμμετέχοντες στο event υποβλήθηκαν σε τεστ covid και τηρήθηκαν τα μέτρα που έχει ορίσει η πολιτεία

Leave a Comment