Καλεσμένος στην εκπομπή της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη βρέθηκε ο Πάνος Καλίδης. Ο τραγουδιστής που άντεξε για τρεις μήνες στο Survivor μίλησε για όλους τους συμπαίκτες τους στο Survivor. Πρώτος και καλύτερος στη λίστα των παικτών που συζητήθηκαν ο… Τριαντάφυλλος.
Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά οι δυο τραγουδιστές είχαν καλή σχέση μέσα στο παιχνίδι, κάποια στιγμή ο Τριαντάφυλλος άρχισε να λέει διάφορα για τον Πάνο αλλά μετά τα ξαναβρήκαν.
«Τον συμπαθώ πάρα πολύ. Έχει αδικηθεί μέσα στο παιχνίδι. Όταν είσαι 40 plus όπως εγώ και ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις στα αγωνίσματα. Είναι καυστικός. Αν δεν του αρέσει κάτι το λέει. Αλλά να ξέρετε ότι στο παιχνίδι, δε σκέφτεσαι λογικά. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν συγκρουστήκαμε, αλλά του είχα πει ότι εγώ δεν θα ψήφιζα ποτέ συνάδελφο», είπε για τον Τριαντάφυλλο ο Πάνος Καλίδης.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το Survivor αλλά και το πώς διαμορφώθηκαν οι σχέσεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, του James Καφετζή και του Σάκη Κατσούλη
μετά τον καβγά τους. Όμως όταν η συζήτηση έφτασε στον Γιώργο Λιβάνη, τον οποίο γνωρίζει, και την σχέση του με την Μαριαλένα, ο ίδιος φάνηκε να δυσκολεύεται στις απαντήσεις του και να μην θέλει να πει πολλά πολλά.«Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης θα περιμένει την Μαριαλένα… Εξαρτάται από το πόσο δυνατή θα είναι η σχέση, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Τον Γιώργο τον ξέρω επειδή είναι συνεργάτης της συζύγου μου κι από τα social media. Μιλάμε για την δουλειά μας. Ε, δεν ξέρω.. Δεν ξέρω τόσο προσωπικά πράγματα. Δεν ξεκινήσαμε να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Μέχρι που ήμουν μέσα, εγώ ήξερα ότι η Μαριαλένα έχει κάτι σοβαρό έξω. Αυτό ήξερα και θα το σεβαστώ».

Leave a Comment