Ο πρώην Survivor Πάνος Καλίδης μπήκε στην Ακαδημία του House of Fame και όπως ήταν επόμενο οι επίδοξοι τραγουδιστές ενθουσιάστηκαν με την επίσκεψη του.

Ο γνωστός τραγουδιστής, λίγες εβδομάδες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στο House of Fame για να βοηθήσει τα παιδιά με την εμπειρία του στο τραγούδι.
Ο Πάνος Καλίδης με το που μπήκε στο σπίτι τόνισε χιουμοριστικά «τι ωραία καλύβα που έχετε εδώ», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε στους σπουδαστές τα πάντα γύρω από το Survivor!
«Όταν κερδίζαμε τα έπαθλα τρώγαμε. Τις πρώτες δυο-τρεις εβδομάδες δεν τρώγαμε, γιατί οι διάσημοι χάναμε συνέχεια. Ποιος να φέρει πόντους; Εγώ ή ο Τριαντάφυλλος; Το Survivor δεν έχει να κάνει μόνο με σωματικές δυνατότητες. Ένας παίκτης χρειάζεται να έχει ψυχική δύναμη, να του αρέσει η φύση, να είναι έξυπνος, να μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του και να κάνει καλά το μυαλό του, να μπορεί να διαχειριστεί το μυαλό του, γιατί το μυαλό φεύγει…Εμένα κάποια στιγμή μου έλειψε η οικογένειά μου, μου έλειψε το έξω, άρχισα να μην μπορώ να φέρνω νίκες, ενώ όταν είχα πάει στους μπλε είχα 50% νίκες. Είχα πάρει τρομερή αυτοπεποίθηση και ήθελα να μείνω. Με πίστεψε η ομάδα μου, έκανα πραγματική παρέα με την ομάδα μου. Μου έδωσε τον χρόνο να κάνω εποικοδομητικές σκέψεις μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος μετά από ένα έπαθλο επικοινωνίας που είδα τα παιδάκια μου και τη γυναικούλα μου, άρχισα να νιώθω το αίσθημα της νοσταλγίας. Δεν μπορούσα να φέρω νίκες, πλέον ήμουν από τους πιο αδύναμους. Αυτό με πείραξε, αισθανόμουν άσχημα. Δεν με τόνωσε ότι ήμουν προτεινόμενος. Είναι τρελή εμπειρία, σε κάνει να πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου» αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης.

Leave a Comment