Πέθανε τελικά ο ράπερ DMX σχεδόν μια εβδομάδα αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου λέγοντας: «Είμαστε βαθύτατα λυπημένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ότι ο αγαπημένος μας DMX, Earl Simmons όπως είναι το όνομά του, πέθανε στα 50 του χρόνια στο White Plains Hospital με την οικογένειά του στο πλευρό του».
Τα νέα ήρθαν μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι «δεν είχε ανακτήσει καμία λειτουργία του εγκεφάλου του» και πως η κατάστασή του δεν είχε παρουσιάσει καμία βελτίωση.
O 50χρονος μουσικός θεωρείται από πολλούς εμβληματική φιγούρα της hip hop σκηνής, και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J. Στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλα διαστήματα σε κέντρα αποτοξίνωσης και έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του σε διάφορες ουσίες. Επίσης έχει εκτίσει ποινές κάθειρξης για διάφορα αδικήματα, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών, επικίνδυνη οδήγηση και σκληρότητα απέναντι σε ζώα.
Το 2018, ο ράπερ προκάλεσε αίσθηση όταν έπαιξε ένα από τα τραγούδια του μέσα σε δικαστήριο όπου βρισκόταν κατηγορούμενος για φορολογική απάτη. Αφού άκουσε το τραγούδι, ο δικαστής είπε στον DMX ότι είναι καλός άνθρωπος, και του «έριξε» έναν χρόνο φυλακή.
 
[youtube url=”https://youtu.be/NWqopyu-QqU”]
 
 

Leave a Comment