Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στον κόσμο της σόουμπιζ και δεν είναι άλλοι από τους Ρίτα Όρα και Τάικα Γουαϊτίτι.

Οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι σε σχέση με τον κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα και, όπως όλα δείχνουν, είναι αληθινές.Μέχρι πρότινος είχαν γεννηθεί πολλές υποψίες για τους δύο τους, καθώς ένας θαυμαστής της τραγουδίστριας τούς είχε δει μαζί σε ρομαντικό δείπνο, ενώ και η ίδια το τελευταίο διάστημα περνούσε αδικαιολόγητα πολύ χρόνο με τους ηθοποιούς της ταινίας «Τhor: Love and Thunder», την οποία σκηνοθετεί ο αγαπημένος της.Πρόσφατα, η 30χρονη τραγουδίστρια με μία δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram δίνει μία εξήγηση για όλα. Σε μία σειρά φωτογραφιών, που ανέρτησε, περιλαμβάνεται και μία εικόνα με την ίδια και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, στην οποία και οι δύο φορούν ταιριαστά πουλόβερ, ενώ εκείνος έχει τα χέρια του τυλιγμένα γύρω της.

 
 
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ρίτα Όρα γράφει: «Όμορφες στιγμές, αναμνήσεις, τυχαία πράγματα που έχω στο κινητό μου και αυτοί που αγαπώ..». Αν και μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, τα πράγματα  φαίνεται να μιλούν από μόνα τους. 

Leave a Comment