Πώς τα περνάει ο Stan Αντιπαριώτης στην καραντίνα; Τι τον εμπνέει για να γράφει μουσική, αλλά και τι τον προβληματίζει για το μέλλον της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας; Πώς βλέπει τα ριάλιτι, την Eurovision και… την ΑΕΚ;
 
Σε αυτά, και άλλα πολλά ερωτήματα, κλήθηκε ν’ απαντήσει την Κυριακή, μιλώντας στους «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες», Μιχάλη Μουσελίμη, Βασίλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Τυχάλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής.
 
Ακολουθούν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές «ατάκες» του, αλλά και ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης:
 
– «Πολλά τραγούδια έχουν αγαπηθεί μετά από έξι-επτά χρόνια, δεν ξέρεις από την αρχή πώς θα πάει. Έχει τύχει να μου ζητήσουν τραγούδια που δεν παίζουν στο ραδιόφωνο».
 
– «Την ιδέα για το “Κι αν” (σ.σ. η νέα του επιτυχία) την είχε ένα φιλαράκι μου, που ζει στο εξωτερικό και δεν ασχολείται με τη μουσική. Το δουλέψαμε μέσα στην καραντίνα. Μπήκαμε σε δημιουργική διαδικασία μετά την πρώτη… κρυάδα. Έχω φτιάξει τόσα πολλά τραγούδια, που μπορούν να γεμίσουν τρεις δίσκους. Ο κόσμος θέλει να ακούει συνεχώς νέα τραγούδια και αυτό είναι ελπιδοφόρο».
 
– «Ζούμε σε μια εποχή που αλλάζουν τα πάντα γύρω μας, ο τρόπος που διασκεδάζαμε, που ξενυχτούσαμε. Η δική μου γενιά, είμαστε παιδιά τα οποία, πάνω που ξεκινούσαμε να κάνουμε πράγματα, δεν προλάβαμε να το πάρουμε πίσω όλο αυτό, την αγάπη του κοσμου. Φτάσαμε στον πάτο, αλλά ο κόσμος θα εκτιμήσει τελικά αυτούς που θ’ αντέξουν στον χρόνο».
 
– «Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Μου έχει λείψει όσο και στον κόσμο, ίσως και περισσότερο».
 
– «Με χαρά θα έδινα τραγούδι για την Eurovision
. Δεν είμαι φαν, εγώ δεν θα πήγαινα. Θεωρώ ότι δεν θα ήμουν τόσο καλός να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision».
 
– «Ναι, θα πήγαινα κριτής σε ριάλιτι μουσικής, αλλά όχι στο Survivor, μου έχει γίνει πρόταση δυο-τρεις φορές».
 
– «Λιβάι και Τάνκοβιτς δεν πρέπει να βγαίνουν από την 11άδα της ΑΕΚ ούτε στο ημίχρονο. Μ’ αρέσει ο Χιμένεθ, κατάφερε να με κάνει να δω ένα πρωτάθλημα. Είμαι όμως περισσότερο μπασκετικός».

Leave a Comment