Για τη συμμετοχή του στο Fame Story, την εποχή μετά το reality, αλλά και τους καλλιτέχνες για τους οποίους… «ξερνάει», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος, μίλησε ο Θάνος Πετρέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Pop Up».
«Πίστευα πάντα στη δύναμη που έχει η τηλεόραση. Πήγα στο Fame Story για να δείξω ποιος είμαι και να με δουν οι δισκογραφικές. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Γεμίζαμε γήπεδα χιλιάδων θέσεων, ο κόσμος παραληρούσε. Η πολύ μεγάλη δημοφιλία τότε δεν με έκανε να πάρω αέρα. Ίσα ίσα με έφερε πιο κοντά στον κόσμο. Υπάρχουν συνάδελφοι που δεν θέλουν ο κόσμος να ανέβει στην πίστα, δεν θέλουν ο κόσμος να πηγαίνει στο καμαρίνι, έχουν αλαζονική συμπεριφορά. Αυτούς πρέπει να τους τιμωρήσει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Θάνος Πετρέλης.
«Σε συναυλία στο εξωτερικό μου έχουν πετάξει ένα σουτιέν, έγινε χαμός εκείνη τη στιγμή. Αναγκαστικά έκανα εξώφυλλα με την οικογένειά μου, αλλά δεν μου αρέσει η φιλοσοφία του “μαϊντανού”. Ξερνάω όταν βλέπω καλλιτέχνες να ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να βγουν μπροστά στις κάμερες», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.
 
[youtube url=”https://youtu.be/bre8uK4HaYk”]

Leave a Comment