Στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Φουρέιρα από τα παρασκήνια του House of Fame.
Η τραγουδίστρια σχολίασε το γεγονός ότι δοκιμάστηκε για πρώτη φορά ως παρουσιάστρια ενώ απάντησε και στους επικριτές της.
Η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας».
«Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα» τόνισε η Ελένη Φουρέιρα και πρόσθεσε ότι: «Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».
 
[youtube url=”https://youtu.be/HTx6ntoCuA0″]

Leave a Comment