Η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Eurovision έχει αρχίσει και φέτος σε αντίθεση με πέρσι λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ με παρουσία κοινού και με όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το κομμάτι «Last Dance» και οι προετοιμασίες της είναι πυρετώδεις! Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό της, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό θα δούμε ακόμα μια τραγουδίστρια που έχει ελληνική καταγωγή.Αυτή είναι η Άντζελα Περιστέρη η οποία θα εκπροσωπήσει τη γειτονική Αλβανία. 
 
 
Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή.«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα, είναι η αγαπημένη μου χώρα στον κόσμο. Έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές εκεί» δήλωνε για την ιστοσελίδα των fan της Eurovision «Eurovision Fun». Η Άντζελα Περιστέρη έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα. Μάλιστα, όσο βρισκόταν στην Ελλάδα, η Άντζελα δοκίμασε την τύχη της και στο talent show «X Factor».
 
Anxhela1
 
Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision 2021 βρέθηκε στην Ελλάδα στα 20 χρόνια της, ενώ συνεργάστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά με δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Πάολα.Η Άντζελα Περιστέρη είναι η νικήτρια της πρώτης έκδοσης της αλβανικής έκδοσης του «Your Face Sounds Familiar». Σε μια από τις μεταμορφώσεις της, η γνωστή τραγουδίστρια μεταμφιέστηκε σε Άννα Βίσση και ερμήνευσε το «Τρένο»!
 
Anxhela12
 
Τα στοιχήματα πάντως δείχνουν πως η Άντζελα Περιστέρη, η οποία θα τραγουδήσει εξ ολοκλήρου στη μητρική της γλώσσα το κομμάτι Karma, θα περάσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.
 
 
[youtube url=”https://youtu.be/Q4D_RfEFwd4″]

Leave a Comment